Напишете дума/думи за търсене

5 неща, които за нищо на света не трябва да споделяме

Хората имаме склонност бързо да се доверяваме. Особено ако става дума за най-близките ни човечета. Това в самата си концепция е добро нещо, всеки има нужда да сподели я на най-добрия си приятел, я на любимия. Да сподели, без да бъде съден.

Дори и са сме наясно, че нашата тайна е на сигурно място при тях, има някои неща, които наистина не трябва да излизат от устата ни. Мисли, чувства и страсти, които трябва да пазим само за себе си с цената на всичко.

1. Целите ви

Мечти, блянове, цели – няма значение как ще ги наречете, пазете ги ревностно от чужди уши. Само вие и единствено вие трябва да взимате решение за начина, по който ще ги постигнете.

2. Личните ви битки и победи

Независимо дали някой е замесен в личните ви дела или вие в неговите, шансът това да не свърши добре е гигантски. Да инвестирате времето си и емоциите си в чужд живот, би могло да добави ненужна драма във вашето битие и обратното.

3. Проблемите в семейството

Едва ли ще е често спрямо членовете на семейството си, ако замесите в техните дела и трети човек. Със сигурност няма да ви хареса, когато той започне да съди родителите или партньора ви заради казаното от вас в момент на уязвимост.

4. Добрините ви

Когато правим добро на някого, това може да промени живота му. Понякога една усмивка може да обърне деня на някой около нас. Въпреки това нужда да споменавате за направена от вас добрина. Често това се разбира като намек от другите и те да направят нещо за вас.

5. Да размахвате пачки под носа на останалите

Дори и да не страдате от финансов недоимък, няма нужда да парадирате с новите си придобивки. Финансовият ви статус е единствено за вашите очи. На никого не му е нужно да знае каква е печалбата ви за този месец и какво смятате да правите с нея. Да не говорим да качвате снимки на последната си кола във всичките си профили в социалната мрежа. Това изглежда като фукня, която може да провокира нездравословно състезание с тези около вас.

Освен това понякога хората имат склонността да очакват някой с повече пари от тях да се грижи за собствените им финансови нужди.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X