Напишете дума/думи за търсене

Никола Константинов от „Гласа на България“ с първо самостоятелно участие

На 16 ноември Никола Константинов ще смае публиката с ангелския си глас по време на първото си самостоятелно участие. 24-годишният изпълнител нашумя тази пролет като един от финалистите в „Гласа на България“, където негов ментор беше Поли Генова. Никола остави журито без думи по време на прослушванията и създаде фурор в интернет.

Видеото с изпълнението му на Flashlight на Джеси Джей събра над половин милион гледания за 24 часа. Причината за това е изключително редкият му глас – контратенор. Той представлява най-високата разновидност на тенора и еквивалент на мецосопрано при жените. Възможност да станете свидетели на удивителните вокални данни на Никола дава един от столичните пиано барове този четвъртък.

Изпълнителят ще ви потопи в някои от най-големите джаз, поп и съвременни класики, поднесени заедно със специалния гост Зария Кантарджиева. Събитието е част от проекта MM Open Stage, организаран от пиано бар Sinatra и продължителя на първата музикална телевизия на България ММ – MMTV Online. Те дават уникална възможност на талантливи български изпълнители да покажат уменията си и споделят авторска музика на сцената на една от най-престижните клубни вериги в България.

X