Напишете дума/думи за търсене

Правете тези 11 неща, ако искате той отново да се влюби във вас

Има двойки, които са доста дълго време, преди да се оженят, има и такива, които по-бързо минават под венчило.

Помните твърдението на Бегбеде, че любовта трае три години. Дори и да не сте съгласни с него, ще трябва все пак да кимнете съгласително, че невинаги в брака може да се поддържа тотална влюбеност.

Понякога битовизмите превземат нежността и любовта започва да залинява.

Какво да правим, за да съживим отново чувствата на съпруга си.

1. Дайте му пространство

Не е нужно постоянно да сте залепени като ваденки. Ако той има нужда да си гледа мача, вие не настоявайте да гледате заедно любимия си сериал.

2. Изпратете го уикенд с приятели

Отсъствието прави сърцето по-нежно, или поне така казват. Понякога двудневно пътешествие с неговите момчета може да направи чудеса за брака.

3. Въвличайте го в нови преживявания

Дори и първоначално да не иска да ходи на някоя средновековна възстановка във Велико Търново или на фермерски събор някъде из Родопите, не се отказвайте. Мъжете са инертни същества, но са благодарни, когато някой ги вади от унеса им.

4. Не оставяйте да му се размине

Дори и да не го оценяват на момента, господата ще са доволни, че сте им обърнали внимание, когато са напът да стъпят накриво. В крайна сметка никой не обича да се прави на глупак.

5. Отстоявайте вярванията си

Със сигурност не е много приятно, ако трябва да се препирате с половинката си, но не подвивайте опашка, само и само за да има мир вкъщи. Когато спорите за нещо, отстоявайте мнението си, но винаги го подплатявайте с доказателства. Добре е съпругът ви да е наясно, че вие имате собствено мнение, което не се страхувате да изразите.

6. Обръщайте внимание на външния си вид

Дори и да сте от прекалено дълги години заедно и да сте се виждали голи милион пъти, това не означава, че трябва да неглижирате външния си вид. На мъжа винаги му харесва, когато жената до него се е спретнала с приказна рокля, намерила е време за фризьор и е похарчила някой и друг лев за нови обувки.

7. Ходете голи

Понякога не е лошо да захвърляте домашните дрехи и да разхождате изкусителното си тяло през погледа на силната си половинка. Това със сигурност ще направи чудеса за сексуалния ви живот.

8. Бъдете добри

Повечето мъже се умиляват, когато видят любимите си да си играят с домашните любимци, или когато се спрат пред блока, за да разменят две-три думи с бабите пред блока. Това им напомня, че имате добрина и състрадание у вас.

9. Изстудявайте ракията

Ако един от ритуалите на съпруга ви е да си пийва ракийка преди вечеря, със сигурност ще оцени, че сте изстудили любимата му напитка.

10. Бъдете екстремни

Дори и да не си падате по ските, скейтборда, сноуборда и други вид по-екстремен вид спортна дейност, положете усилия, ако вашият любим е запален по тях. Ще му се стори много секси, когато облечете скиорския си костюм и безстрашно се пускате по пистата.

11. Разхождайте се

Не се страхувайте нито от студ, нито от пек – използвайте всеки момент, за да се разходите с половинката си по любимите си алеи в парка или посещавайте любимите си дестинации поне два пъти в годината.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X