Напишете дума/думи за търсене

9 неща, които за нищо на света не бива да се слагат във вагината

6. Мръсна тоалетна хартия

Това се разбира от само себе си, но да повторим отново. Използването на тоалетната хартия става отпред назад в посока към ануса. Ако правите нещата в обърнат ред, нищо чудно скоро време да се сдобиете с чудовищна инфекция.

7. Алкохол

Може да слагаме по здравни причини медикаменти във вагината, но алкохолът и наркотиците нямат място в нея. Тя е снабдена с много съдове, които с голяма ефективност абсорбират всякакъв тип химикали.

Една от градските легенди твърди, че жените слагат тампони, напоени с водка във вагината си, за да абсорбира по-добре кръвообращението им коктейлите с мартини.

8. Някои вибратори

Все още няма регулаторен орган, който да следи задължително за безопасността на вибраторите и другите подобни сексиграчки.

Имайте предвид, че по-меките пластмасови и гумени вибратори съдържат фталати, за които се твърди, че са канцерогенни.

Вибраторите, които изглежда все едно са направени от желе, може да причинят дребни разкъсвания и прорези, през които да влязат микроби и бактерии. Затова купувайте вибратори, които са направени от твърда пластмаса, неръждаема стомана и от закалено стъкло.

9. Чили сос

Дори да си падате по пикантните храни, не възприемайте вагината си като пържола, която трябва да се овкусява. Няма нужда от чили сос, за да се чувства вашата женствена огнена.

Внимание

Не я боядисвате

Ако сте решили, че космите на пубиса ви трябва да приличат на изрусените ви кичури, помислете пак. Промяната в прическата й може да доведе най-малкото до възпаление.

Никакъв секс във вода

Забравете за басейните и джакузитата. Те са пълни с хлор, а той може да повреди натуралния pH баланс на вагината. Забравете и за езерата, реките, изворите, водопадите – те също бъкат от цяла върволица от микроби и бактерии, които може да навредят на вагината.

       
X