Напишете дума/думи за търсене

Какво казва начинът на сядане за нас

http://www.theunknownbutnothidden.com

Психолозите, които изучават езика на тялото, твърдят, че начинът, по който човек сяда, говори за намеренията му. Идеята е, че ние несъзнателно подсказваме какво ни вълнува и какво се стремим.

Поза А

Понякога хората, които обичат да седят по този начин, си мислят, че ако заровят главата в пясъка, проблемите ще ги подминат или че ще се решат от само себе си.

С тях е лесно да се общува, те не са скучни, лесно намират честотите на останалите и никога не са ангажирани само с едно-единствено събитие през седмицата.

Тези хора са много креативни, очарователни и малко детински настроени към света. Първо говорят, а после мислят.

Поза В

Тези хора са мечтатели. Имат голямо въображение и мечтаят смело. За тях другите казват, че са душата на компанията.

Никога няма да скучаете с тях, постоянно бълват нови и вълнуващи идеи. Искат да пътуват и лесно се сприятеляват. Нетърпеливо чакат понеделник или новата година, за да отворят нова страница в живота си. Впускат се в нови начинания без много да му мислят.

Бързо могат да променят външния си вид, партньора си, работата, града, дори и държавата, в която живеят – всичко това е напълно нормално за тях.

Поза C

Тези хора знаят какво е комфорт. Със сигурност няма да прекарат уикенда си в мола или в някой бюти салон, но пък ще отделят достатъчно време, за да изберат нов парфюм или козметика. Отношението им към дрехите е прекалено сложно, тъй като са много капризни.

Не са от най-подредените хора, но за тях не е важно всичко в къщата да е под конец – стига безпроблемно да си намират ключовете, това им стига. Основната им слабост е, че не могат да се фокусират върху нищо за дълго време.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X