Напишете дума/думи за търсене

Пожелай си и остави Вселената да се погрижи

Коледа. Време за семейството, време за равносметка, време за любов и смиреност, време за пожелания и сбъдвания. Изпрати във Вселената онези най-нежни трепети, които карат сърцето ти да чува шепота на звездите... и вярвай!

Изпрати във Вселената пожелание за здраве и живот. Да са живи, здрави и силни твоите най-любими, ти и твоето добро сърце! Да имаш шанса да бродиш още дълго по Земята, да опитваш от чудесата й и да й даваш най-красивото от себе си!

Изпрати във Вселената пожелание за мир и добруване. Да са мирни страните, честити народите, множащи се децата! Да живеем в спокойствие и разбирателство, в свят на смисъл и разум!

Изпрати във Вселената пожелание за вдъхновение и мотивация. Да са ярки идеите ти и мощни начинанията ти! Да твориш със свобода и признание онова, в което си най-добър! Да бъдеш на мястото си, но и да откриеш още нови места, които те правят пълноценен!

Изпрати във Вселената пожелание за доброта! Да сме мили, внимателни и добри, да сме достатъчно мъдри, за да бъдем повече приятели и по-малко чужди. Да порасте доверието ти, да се умножат хората, които те правят щастлив!

Изпрати във Вселената пожелание за благословен дом! Да е топло и сигурно огнището ти, да са сплотени хората му, да бъде светът ти огласен от смях и мила радост! Да е здрав коренът, да е силно дървото ти, да роди най-желаните плодове!

Изпрати във Вселената пожелание за любов! Споделена, възможна, благословена, безстрашна, по-силна от всичко, което знаеш дотук! Любов, която ще влезе и никога повече няма да те остави да се чудиш дали си мечтал напразно.

Изпрати във Вселената своите копнежи и ги завий с добри намерения и с най-красивата вяра, на която си способен. И нека да бъде!

Честита Коледа!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X