Напишете дума/думи за търсене

Тези триминутни упражнения правят краката слаби и елегантни

Ако в пожеланията ви за тази година са по-слаби, стройни и красиви крака, без да се лишавате от любимите си храни и без да се налага да киснете във фитнеса, тогава погледнете към тези 3 упражнения.

Времетраенето на всяко от тях е 3 минути и се правят преди лягане.

За предната част на бедрата

Легнете по гръб на пода. Отпуснете ръцете си от двете страни на торса с длани надолу. Бавно вдигнете краката си на 90 градуса, като не отделяте дупето от пода. Ако тази позиция ви е трудна, тогава снижете краката към пода, но без да го докосвате. Дръжте единият крак във въздуха, а с пръстите на другия с опитайте да докоснете пода. Сменяйте краката, като направите по серия от 10 пъти. След като свършите, не отпускайте краката си към пода, да почиват.

За задната част на бедрата

Застанете в позицията на първата поза, като този път нека бедрата са леко разтворени и се опитайте с пета да докоснете дупето си. Повторете това 10 пъти с всеки крак. След това повдигнете задника си нагоре, ако се наложи, помагайте си с ръцете. Повторете това по 20 пъти.

За вътрешната част на бедрата

Застанете в поза свещ. Кръстосайте глезените си и стегнете здраво бедрата. Сгънете коленете си така, че да образуват паралел на гръдния кош. След това разгънете. Направете това 20 пъти.

Тези упражнения са лесни и подходящи за хора, които нямат активна физическа дейност. 3 минути преди лягане ще свършат чудеса за краката ви.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X