Напишете дума/думи за търсене

5 знака, че животът ни е напът да се промени

Животът е чуден калейдоскоп от различни енергии, които се преплитат ежедневно. Има дни, в които се чувстваме супер заредени, и други, в които не може да се вдигнем от леглото.

Всички знаем, че животът е циклично явление и сигурно ви се е случвало понякога да имате натрапчивото усещане, ще нещо добро или нещо лошо ще се случи.

Как да разберем дали скоро ще се случи генерално промяна в битието ни?

Свобода

Промяната не е нищо друго, но опит да се отървем от старите дългове и кармични цикли. Ако изведнъж усетим прилив на свобода, на детско безгрижие, не бива да се тревожим. Може и това спокойствие да ви изглежда като затишие пред буря, но този път е от добрите. Няма нищо лошо светът да притихне за малко.

Числа

Когато нещата са на тоталната промяна за вас, тогава ще започнете навсякъде да виждате числата от 1 до 9. Нумеролозите твърдят, че това са цифрите на Краищата и на Новите начала. Те ще започнат да изскачат от регистрационни табел ина автомобили, от адреси, дори от битовите ви сметки.

Животни

Когато сте на ръба да отворите нова страница, ще започнете да забелязвате животните около вас – пеперуди в ярки цветове, водни кончета, катерички независимо от сезона.

Знамения

Поличбите обикновено се проявяват под формата на сънища. Ако сънувате символи като кутия, звезда или път, или пък често ви се присънва една и съща птица, това може да е знак, че скоро ви очаква промяна за добро. Често символ на промяната е финиксът. Тъй като той възкръсва от пепелта, се смята, че скоро ще загърбите нещо старо за сметка на нещо ново и добро.

Интимност

Ако вашата енергия нараства, това ще се прояви във всички сфери на живота ви, в това число и в любовните дела. Тя ще увеличи желанието ви за правене на любов и ще ви направи доста по-страстни от обикновено. Ще ви се иска повече да давате, отколкото да получавате интимност от любимия.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X