Напишете дума/думи за търсене

Пеперуди сбъдват желания за хубост

Знаете ли кое е съществото, което наистина сбъдва желания? Не, не е златната рибка. Пеперудата е. Има индианска легенда, според която всяко желание може да се превърне в реалност, ако хванеш пеперуда, прошепнеш й своята воля и я пуснеш на свобода. Тя отлита заедно с твоето желание и го отнася до добрата сила на Великия дух. А щом ти си повярвал и щом си пуснал на свобода желанието си да намери своето сбъдване, Духът ще обърне света за теб, за да ти изпрати щастие.

За тази легенда се сетих, докато разлиствах последния каталог на AVON, накацан от пеперуди, които сбъдват желания и носят подаръци. Поръчах си няколко неща, както правя всеки месец: червило, маска за коса, масло за тяло и парфюм. От години ползвам това червило и все още не ми е омръзнало.

Матиращото червило True Colour Perfectly Matte е моето малко и вълшебно откритие – цветът е матов, което намирам за изключително елегантно и женствено, като в същото време червилото хидратира устните ми. Нанася се толкова лесно, че буквално не ми е необходимо огледало. Единственият проблем с това червило е, че ще ви е трудно да сe спрете на само един нюанс. Мънички бижута за устните ви са цветовете от тази палитра и най-добре е да си имате едно ежедневно и едно за по-официални случаи.

Тази зима уж не беше тежка, но в края й усетих косата си да крещи от такава безжизненост, че веднага трябваше да взема мерки. Пеперудката на AVON ме отведе при маската за коса с масло от средиземноморска маслина. Препоръчан от приятелка, продуктът в първия момент се оказа безсилен срещу мръсния въздух в София, стреса в ежедневието ми и моята безцеремонност по отношение на третирането на косата ми. Тогава приятелката, която вече беше ползвала маската, ми каза: „Много си припряна, понякога чудесата се случват от втория път!“ Понеже маската ухае великолепно, реших да й дам втори шанс.

След второто нанасяне тя буквално измете тежестта на зимата от косата ми и я остави лека, гладка, здрава, преродена. Така се въодушевих, че реших да причиня същата маслинена терапия и на кожата си. Хидратиращото масло за тяло от средиземноморска маслина не просто затвори вратата след зимата. Неговата нежност и уханието му ме повиха с усещане за безгрижни дни и нощи край брега на морето. Сякаш с малко козметика бях завъртяла земята и сменила сезоните...

Но какво глезене би било, ако една жена не си купи парфюм?! Отново се зарових сред продуктите, маркирани с пеперуда, и реших да заложа на нов аромат през тази пролет. Касис, жасмин, магнолия, сандалово дърво... нямах нужда да знам повече за Premiere Luxe.

Сладострастен и нежен, букет от пожелания и нови страсти – идеалният компаньон за моята предстояща пролет. Новият ми парфюм се оказа точно такъв, какъвто си го представях. Пристрастена съм! Искам да го усещам като ято пеперуди, които не слизат от рамото ми...

И като казах пеперуди, ето каква е тази пеперудена история в каталога на AVON. Избирате като мен продукти от маркираните с пеперуда, и според тяхната стойност печелите... о, изненада... съответен брой пеперуди! За всеки 20 лв получавате по 1 пеперуда. Със събраните пеперуди може да си поръчате други продукти на приказната цена от 49 стотинки! Колкото повече пеперуди сте събрали, толкова по-скъп като себестойност продукт може да получите.

Започнахме с приказка и завършваме с приказка. За първата, която ви разказах, нямам доказателства, но за последната ви гарантирам не само истинност, но и страхотна забава по време на разкрасителния ви шопинг. За моите червило, маска, масло за тяло и парфюм получих 2 пеперуди. Хванах ги и тихо им прошепнах: „Wish of love”. Оказаха се доста пунктуални пеперуди... Изпратиха ми тоалетната вода на AVON със същото име и на цена от 49 стотинки. Скоро пак ще ги гоня, имам още желания.

X