Напишете дума/думи за търсене

9 типа физическа болка, които сигнализират за емоционални проблеми

Понякога уж привидно всичко ни е наред с тялото, а от време на време се ни пробожда болка я в коляното, я в лакътя, я в кръста.

Оказва се, че емоционалното ни състояние също има своята дан, стане ли дума за болка. Ако някой е наранил чувствата ни, това може да се отпечата и върху някоя част от тялото ни под формата на дискомфорт.

Болка в главата

Главоболията може да са породени от стреса, който сме изпитали през деня. Затова намерете време всеки ден за релакс и разходка.

Болка във врата

Изключвайки физическите причини, тази болка може да означава, че не успявате да простите нещо на себе си или на другите.

Болка в раменете

Това означава, че сте емоционално обременени. Фокусирайте се върху причината за проблема и неговото решаване.

Болка в гърба

Дискомфортът в тази част на тялото може да бъде провокиран от недостатъчно емоционална подкрепа. Може да се чувствате необичани и нежелани. Ако нямате връзка, това може да означава, че е време да започнете отново да излизате на срещи.

Болка в кръста

Страданието в тази област означава, че се притеснявате прекалено много за пари. Може пък да е дошло време да поискате увеличение на заплатата или да се срещнете с финансов съветник, ако имате бизнес.

Болка в лакътя

Тя говори за нежелание да промените нещо в живота си. Ако имате сковани ръце, най-вероятно и битието ви е такова. Направете компромиси и поразтърсете малко комфортната си зона.

Болка в ръцете

Означава, че не достигате до околните по начина, по който трябва да го правите. Може би е време за нови контакти и приятелства, за обяд с колега.

Болка в таза

Тази болежка намеква за страха ви от движение и промяна. Означава и че сте прекалено предпазливи, когато стане дума за взимането на решения.

Болка в коляното

Ако ви въртят капачките, това е сигнал, че имате малко по-големичко его и мислете постоянно, че сте голяма работа. Наблегнете повече на благотворителни каузи и на неща, в които сте доброволци. И най-вече помнете, че сте смъртен.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X