Напишете дума/думи за търсене

Защо мъжете си падат по обвързани жени

Голямо предизвикателство за всеки е да е на свободния любовен пазар. Срещаме толкова много и различни хора, които имат свой собствен набор от стандарти, предпочитания и принципи, когато става дума за връзки, че често предпочитаме да сме сами, отколкото зле придружени.

Разбира се, много е важно да сме адекватни в исканията си и да не правим компромиси, само и само за да не останем сами, защото в края може да се озовем в компанията на ужасен човек, който ни приема за даденост.

Ако пък сте с прекалено големи претенции, най-вероятно любовта постоянно ще ви заобикаля.

Ключът към отношенията е в златната среда.

Има обаче и още една особеност – много от нас имат навика да си падат по хора, които вече са във връзка.

Обикновено мъжете са тези, които искат да притежават жена, която вече е отдадена на друг. Може би е в природата им да ловуват нещо, което не може да имат.

Кои са останалите причини, поради които мъжете преследват жени, които вече са обвързани.

1. Не се чувстват вързани

Много мъже не искат да имат взимане-даване с жени, които ще ги държат на каишка. В крайна сметка, всеки човек иска да живее живота си свободен. Нерядко във връзките единият партньор е по-ревнив и иска обяснение почти за всяка минута от времето на другия. А когато един мъж е в такива отношения, съвсем нормално е да погледне към хоризонтите на заетите жени, които не биха му държали такава сметка, тъй като самите те са с друг партньор. Нито един от двамата няма нужда от допълнително емоционално задушаване.

2. Не ги ръчкат

Мъжете обичат да мързелуват в отношенията. Тяхната работа свършва до това да свалят една жена, а после нерядко оставят цялата грижа за връзката на нея. Това обаче не минава без главоболия за тях, тъй като половинките им искат господата също да участват по-пълноценно в отношенията им. Докато обвързаните дами в повечето случаи не искат от тях усилия в тази посока, тъй като те самите имат още един мъж в живота си.

3. Заетите жени са по-лесно се задоволяват

Когато говорим за пълноценно съществуване, не може да оставим щастието настрана. Понякога ни се налага да правим и невъзможното, за да зарадваме и задоволим човека до нас. А нерядко това става за сметка на нашето собствено щастие. Господата смятат, че обвързаната жена няма да има такива високи изисквания, стане ли дума за нейната удовлетвореност, защото на нея й стига да прекара няколко пълноценни мига с избраника си. Дали?

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X