Напишете дума/думи за търсене

Най-неподходящите зодиакални двойки

3. Дева и Близнаци

Девата е земен знак, а Близнаците въздушен. Девите практични и реалисти, а Близнаците са мечтатели, които не обичат да седят на едно място дълго време и винаги са в движение. Девите също са мечтатели, но предпочитат да се съсредоточат върху осъществяването на дадено нещо, вместо да си фантазират за него. Ако Близнаците не намерат воля да си „изцапат“ ръцете с практичността на Девата, то със сигурност тя ще се умори и ще прекрати връзката.

4. Везни и Телец

Телецът е земен знак, а Везните са въздушен. Нуждата на Телеца за лоялност може да изглежда твърде задушаваща за социалните Везни, а нуждата на Везните от свобода ще накара Телеца да се отдалечи. И двете зодии признака са много вироглави и безкомпромисни. Дори и най-дребното решение, което трябва да вземат заедно, може да взриви нравите.

Телецът иска нежност, дълбоки емоции и добър секс, докато Везните разчитат на добро прекарване и дълбочина в комуникацията.

Тези два знака не се разбират на емоционално и сексуално ниво и ще се подлудяват непрекъснато.

5. Скорпион и Риби

Скорпионите и Рибите са водни знаци и поради това са силно емоционални. Това, което ги различава обаче, е изразяването на техните емоции. Скорпионите може да бъдат безразсъдни и груби в израза на чувства, докато Рибите са изключително меки и деликатни.

И двете зодии са свободни духове, пропити с интензивни емоции и искат да живеят на пълни обороти. Скорпионът има склонност да ревнува и жадува за цялото внимание и време на Рибите, от което те може да се чувстват задушени.

И двете зодии търсят идеалния партньор, който ще ги накара да летят из облаците, но не може да се справят с интензитета на чувствата си, което често води до раздори.

6. Стрелец и Рак

Стрелецът е огнен знак, а Ракът е воден. С една дума, нямат нищо общо.

Стрелецът обича да изследва и да има нови преживявания, а Ракът е домошар. Стрелецът иска да експериментира сексуално, докато Ракът иска да се свърже дълбоко и емоционално. Не успяват да останат заедно, защото тяхната противоположна природа ги привлича първоначално, но огромните им различия в крайна сметка ги разделят.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X