Напишете дума/думи за търсене

Какъв човек сте според месеца на раждане

Всеки човек има собствени характеристики, но понякога годината, месеца или зодията, под която сме родени, също допринася за някои черти от нашата индивидуалност.

Януари: Бъбриви

Вие сте умни, приказливи, имате много приятели и сте най-сексапилни. Обичате да създавате нови приятелства и да отвръщате на любовта на другите. Смели сте. Лъжете от време на време, никога не сте фалшиви в отношенията си. Понякога може да сте доста непредсказуеми.

Февруари: Амбициозни

Вие сте свободни птици с уклон към абстрактните мисли. Коефициентът ви на интелигентността е доста висок, същото важи и за настроението ви. Тъй като сте родени през февруари, имате склонност да сте заобиколени от повече от един най-добър приятел. Макар да сте романтични, рядко изразявате вътрешните си чувства. Амбицията ви прави много успешен човек.

Март: Харизматични

Вие сте най-привлекателните и най-добри в леглото. Пълни със страст, интелигентност и желание да помагате на другите, вие сте изключително популярни сред вашите приятели. Обичате любовта, но сте достатъчно мили, за да дадете на партньора си лично пространство. Вие сте някой, на когото се възхищават.

Април: Очарователни

Вие сте обичани, вие сте очарователни. Бърбориви и лесни за комуникация, а чувството ви за хумор ви прави забавен човек. Околните се радват на вашата компания, защото винаги ги развеселявате. Интелигентността и увереността ви добавят грация към вашата живописна личност.

Май: Дипломатични

Вашият характер успокоява околните и в същото време успявате да ги мотивирате. Грижовни сте, емоционални и винаги помагате на приятелите си, когато имат нужда. Вие обикновено сте дипломатични и се опитвате да разрешите проблемите без много кавги и скандали.

Юни: Перфекционисти

Винаги се опитвате да запазите почтеността си. Вие сте перфекционистът, който обича да има свободно време само за себе си. Вие сте обичани и от двата пола и се отнасяте към всички еднакво. Прощавате, но никога не забравяте. Губенето на време за ненужни неща изобщо не е вашето нещо.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X