Напишете дума/думи за търсене

Какъв човек сте според месеца на раждане

Юли: Флиртаджии

Вие обожавате да флиртувате и няма човек, който да не си пада по вас. Порочни сте и това е нещо, с което се гордеете. Носи ви се славата на прелъстители и убивате хейтърите само с поглед.

Август: Креативни

Притежавате лесен за комуникация характер и не давате пет пари за нищо. Наслаждавате се на светлината на прожекторите и имате игриво отношение към живота. Творчеството е нещо, което е присъщо за вас, макар че сте склонни да се разхвърляте между няколко проекта едновременно.

Септември: Сексуални

Вие сте практични и винаги се опитвате да направите правилния избор в живота. Приятелите ви зависят от вас и няма да предприемете нищо, с което да навредите на другите. Освен това сте доста обигран любовник и с удоволствие вкарвате пиперливи нотки в сексуалния си живот.

Октомври: Страстни

Страстта ви определя. Тя диктува всичко, което правите. Трябва ви време да се отдадете докрай във връзката си, но когато го направите, горите с ярък плам в нея. По природа сте тайнствени, вие сте обичани и желаете от много хора.

Ноември: Приключенски

Притежавате силна воля и любов към изследването на нови неща. Работите упорито за постигането на мечтите си. Влече ви към литературата и други изкуства. Обичате да пътешествате и имате красива душа.

Декември: Красиви

Има блясък и пищност във всичко, което правите. Вие сте красиви не само на външен вид, но и в начина си на живот. Подобно на зимния сняг, притежавате прекрасно спокойствие и дълбока душа.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X