Напишете дума/думи за търсене

Ирена Милянкова: С 8 деца сме жива атракция

Ирена с децата си и хлапетата на приятели
Ирена с децата си и хлапетата на приятели
- Изглеждате изключително спокойна, кое може да ви ядоса и как реагирате?

- Всеки зрял човек трябва да умее да контролира емоциите си. Самоконтролът е едно от нещата, върху които работя ежедневно. Спокойното излъчване ми е даденост,

но когато се ядосам,

става страшно

Веднъж случайно се видях в огледалото в пристъп на ярост и сама от себе си се уплаших.

- Остава ли ви време за вас самата и какво правите в тези моменти?

- Скоро имах такава възможност - трите дни, прекарани в болницата след раждането. Извън кръга на шегата, тези моменти ги има, но буквално моменти... мигове...

- Разкажете за работата си и тази на съпруга ви?

- И двамата сме част от една от топагенциите за недвижими имоти в страната и вече няколко години в тази сфера успяваме да създадем мрежа от хора - доволни от нашата работа клиенти, като с повечето от тях дори поддържаме приятелски взаимоотношения. Моето портфолио предлага имоти в София, докато Никола е старшият консултант за елитни имоти в Гърция. Неговата работа е голямо предизвикателство - да продаваш имоти в друга страна е не само съвкупност от професионални качества, но и талант. Той продава изумителни ваканционни имоти на брега на морето, докато моите са далеч по-скромни. В България сме екип, работим върху сделките си съвместно и когато се налага, се покриваме един друг. За Гърция обаче към момента не мога да съм му полезна, което в най-скоро време ще променя.

- Казвате, че Никола е любовта на живота ви, любов от пръв поглед ли беше, с какво спечели сърцето ви?

- Никола се появи в период от живота ми, в който вече бях загубила вяра - той ми я върна. В началото подходих плахо и резервирано, но след това се отдадох въпреки всичките си страхове и предразсъдъци. Никола притежава всички качества, за които само съм мечтала и е всичко, което съм искала да бъде моят човек.

- Какви страхове имате по отношение на децата и семейството си?

- Страхове, присъщи за всяка майка. Страх ме е от непредвидени ситуации, от такива, върху които нямам никакъв контрол. Искам да сме здрави, мъдри и внимателни, същевременно да се радваме искрено на живота.

- Какви са плановете ви за тяхното бъдеще?

- Оставям плановете за живота им изцяло в техните ръце. За мен е важно да имат една основа, на базата, на която всеки да тръгне по своя път. Ценности и морални норми, които да спазват, поведение в обществото, адекватна самооценка и др.

- Как минава един ваш ден?

- Ранно ставане, приготвяне на децата за училище, закуска, изпращане на малката на ясла и работа. Едно от преимуществата на нашата професия е, че сами правим графика си и разпределяме задачите си, както преценим. Съответно - срещи в офиса, огледи, набиране на нови имоти, бизнес обяд, административна работа, ходене по институции и тнт. Ежедневието ми не се различава по нищо от това на всяка работеща майка с тази разлика, че аз обичам работата си и децата, които ме очакват вкъщи, са поне два пъти повече от голяма част на българите.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X