Напишете дума/думи за търсене

Каква е твоята зодия според египетската астрология

7. Тот (1-19 април, 8-17 ноември)

Управляван от Тот, египетския бог на знанието и мъдростта, това е седмият знак на египетската астрология. Хората от тази зодия са ефективни при решаването на проблеми. Те може да комуникират добре с другите, творчески са по природа и изобилстват от нови идеи. Лоялността е една от важните черти на този знак, а представителите му винаги имат много стабилни отношения.

Въпреки това изпадат в крайна депресия, когато са предадени, и не приемат гледната точка на другите.

Съвместимост: Бастет и Изида

8. Хорус (20 април-7 май, август 12-19)

Осмият знак е управляван от египетския бог Хорус, който е защитник на фараона и обединител на Египет. Смели и харизматични, хората от тази зодия, имат силна воля и са изключително посветени на тяхната общност. Работохолици, обичат спокойствието и сигурността.

Въпреки това може да са прекалено грижовни и ревниви в отношенията. Изключително упорити и често доминират, обичат да принуждават околните да им вървят по свирката.

Съвместимост: Бастет и Геб

9. Анубис (8-27 май, 29 юни - 13 юли)

Управляван от египетския пазител на подземния свят Анубис, това е 9-ият знак от зодиака. Хората, родени под него, обичат самотата. Те са интроверти, креативни и се опитват винаги да бъдат честни с другите. Много са привързани, когато става въпрос за взаимоотношения, и имат огромно доверие в партньорите си. Именно то ги прави много уязвими. Тъй като говорят от сърцето си, често се натъкват на неприятности. Тяхната доминираща природа също трябва да бъде контролирана, ако не искат да се забъркат в неприятности.

Съвместимост: Бастет и Изида

10. Сет (28 май - 18 юни, 28 септември - 2 октомври)

Сет, египетският бог на хаоса, управлява 10-ия знак. Хората, родени под него, са надарени с харизма. Те са активни и винаги се стремят към съвършенство. Непрестанното им търсене на знания ги прави достатъчно силни, за да се откъснат от всичко, което им се изпречи на пътя.

Тяхната нужда от свобода може да ги накара да нарушат много правила. От време на време стават прекалено доминиращи, а постоянното им желание за промяна може да донесе негативни моменти в живота им.

Съвместимост: Нил и Геб

11. Бастет (14-28 юли, 23-27 септември, 3-17 октомври)

Този 11-и знак се управлява от Бастет, египетската котка-богиня на удоволствието и плодородието, която защитава жените. Хората от тази зодия търсят спокойствие и хармония. Те избягват конфликти на всяка цена. Обичат да се наслаждават на живота и винаги се опитват да помагат на другите. Интуитивни, душевни и тайнствени.

Имат склонността обаче да стават прекалено обсесивни. Те не разкриват много от себе си, но когато усетят, че някой е по-силен от тях, доброволно му се принасят в служба. Добре е да се научат първо да приоритизират собствените си нужди, за да се предпазят от нараняване.

Съвместимост: Хорус и Секмет

12. Секмет (29 юли - 11 август, 30 октомври - 7 ноември)

Последният от знак от египетската астрология се управлява от Секмет, египетската богиня на войната, която също е съдия. Хората от тази зодия са с двойнствена природа. Те може да бъдат добре дисциплинирани и стриктни от една страна и изключително свободолюбиви от друга страна. Здраво стъпили на земята, те са добри лидери, перфекционисти и професионалисти.

Въпреки това тяхното его може да бъде саморазрушително. Тяхната прекалено защитническа позиция към околните и любов към лукса трябва да бъдат контролирани, така че да може да водят балансиран живот.

Съвместимост: Бастет и Геб

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X