Напишете дума/думи за търсене

Наум Шопов и приятелката му разменят страстни ласки пред камера (видео)

"Както преди" - новият албум на Любо Киров вече е факт, а вторият сингъл към него преди два дни се сдоби с официално видео. Той се нарича „Летим”, а клипът към него ни показва знойните тела на Наум Шопов и възлюбената му Теа Минкова.

Камерата не е непозната за внука на покойната легенда Наум Шопов, който вече четвърти сезон играе ролята на д-р Тасев в медицинския сериал „Откраднат живот”.

Теа е с младия актьор, който съвсем скоро се дипломира като доктор, от шест години и показва съвършеното си тяло, разменяйки страстни ласки с истинския си любим пред обектива на Андрей Андреев, който е оператор на клипа. Режисьорът, направляващ тяхната любов на екрана, е Кирил Киров – Кико.

Когато Любо кани младата двойка, която е особено популярна сред феновете си в социалната мрежа Инстаграм, за участие в клипа, Теа и Наум се съгласяват на часа, тъй като „Летим” вече е станало тяхно любимо парче от новия албум на някогашния фронтмен на група „Те”.

За тези от вас, които харесват неговата музика, Любо обяви, че на 28 февруари догодина ще изнесе концерт в зала 1 на НДК.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X