Напишете дума/думи за търсене

Какво казват различните видове бради за мъжа

Намерили сте най-накрая мъжа на вашите мечти? Вярвате ли, че той е съвършената ви половинка? Или се притеснявате, че може да не сте 100% съвместими?

Психолозите ни предлагат нов тест, на който да поставите съвместимостта със силната си половинка. Какво казва изборът на брада на вашия партньор?

Цяла брада

Цялата брада свидетелства за зрял външен вид, който не всеки мъж е достоен за нея. Ако господинът до вас е такова лицево окосмение, той е дълбокомислещ и разумен. Може дори да е мъдър отвъд годините си. Мъжете с цели бради са най-подходящи за силни, независими жени, които имат голямо доверие на партньорите си. Жените, които се възхищават на любимите си, са най-подходящи за мъже с цяла брада.

Опашка на патица

Този род брадички се отличават със своя заострен край, което означава, че мъжът обича да бъде център на вниманието. Мъжете с такава брада предпочитат жени, които обичат да стоят зад кулисите. За тях са най-подходящи за жени, които са уверени в себе си, но ненатрапчиви, и позволяват на партньорите си да бъдат под светлината на прожекторите.

Удължено катинарче

Господата, които предпочитат такива бради, притежават младежки дух. Те са забавни и затова се нуждаят от партньор, който да се присъедини към тях при шеметните им приключения. Жените със закачлив характер често са най-добрите партньори за мъже с удължено катинарче.

Запа

Мъжете с брада ала Франк Запа никога не излизат от модата. Те са класици, които никога не се отклоняват от този път. Господата, предпочели такава прическа за своята брада, са най-съвместими със стабилни жени. Дами, които са непоколебими и разсъдливи, най-добре им пасват. А ако пък и притежават уверена, но не показна сексуалност, то тогава са си 100% лика-прилика.

Верди

Притежателите на тази брада са доста уверени в себе си. Познават собствените си умове и са привлечени от жени, които са равностойно силни и креативни на тях. Жени, които са кралици на техния собствен живот, ще намерят радост и щастие с тези господа.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X