Напишете дума/думи за търсене

Какво казват различните видове бради за мъжа

Намерили сте най-накрая мъжа на вашите мечти? Вярвате ли, че той е съвършената ви половинка? Или се притеснявате, че може да не сте 100% съвместими?

Психолозите ни предлагат нов тест, на който да поставите съвместимостта със силната си половинка. Какво казва изборът на брада на вашия партньор?

Цяла брада

Цялата брада свидетелства за зрял външен вид, който не всеки мъж е достоен за нея. Ако господинът до вас е такова лицево окосмение, той е дълбокомислещ и разумен. Може дори да е мъдър отвъд годините си. Мъжете с цели бради са най-подходящи за силни, независими жени, които имат голямо доверие на партньорите си. Жените, които се възхищават на любимите си, са най-подходящи за мъже с цяла брада.

Опашка на патица

Този род брадички се отличават със своя заострен край, което означава, че мъжът обича да бъде център на вниманието. Мъжете с такава брада предпочитат жени, които обичат да стоят зад кулисите. За тях са най-подходящи за жени, които са уверени в себе си, но ненатрапчиви, и позволяват на партньорите си да бъдат под светлината на прожекторите.

Удължено катинарче

Господата, които предпочитат такива бради, притежават младежки дух. Те са забавни и затова се нуждаят от партньор, който да се присъедини към тях при шеметните им приключения. Жените със закачлив характер често са най-добрите партньори за мъже с удължено катинарче.

Запа

Мъжете с брада ала Франк Запа никога не излизат от модата. Те са класици, които никога не се отклоняват от този път. Господата, предпочели такава прическа за своята брада, са най-съвместими със стабилни жени. Дами, които са непоколебими и разсъдливи, най-добре им пасват. А ако пък и притежават уверена, но не показна сексуалност, то тогава са си 100% лика-прилика.

Верди

Притежателите на тази брада са доста уверени в себе си. Познават собствените си умове и са привлечени от жени, които са равностойно силни и креативни на тях. Жени, които са кралици на техния собствен живот, ще намерят радост и щастие с тези господа.

Кръгла брада

Кръглата брада е една от най-лесните за поддържане - тя е чиста, семпла и стилна. Мъжете с такава лицева прическа не са суетни. Те си пасват най-добре с жени, които не влизат лесно във филми. Артистичните, креативни типове дами са най-подходящи за такива господа, тъй като те споделят един широкоскроен поглед към света.

Гарибалди

Добре поддържаният гарибалди изисква грижи и внимание. Мъж с такава брада е много премерен, внимателен тип. Той е най-подходящ за жена, която предлага на партньора си същата грижа и внимание, с които той се отнася към лицето си. Търпеливите и грижовни дами са перфектни за мъже, които предпочитат този стил брада.

Гладко избръснат

Гладко избръснатите мъже ценят реда и точността. Като такива те са най-съвместими с жени, които определят като приоритет своите взаимоотношения, зрели са в размислите си и имат глава на раменете си. Жени, които са дръзки и трудолюбиви, са най-подходящи за този тип господа.

Тридневна брада

Мъжете с набола брада обичат да се мислят за зрели, но те крият игрива страна. За тях са най-подходящи жени, които позволяват на партньорите си да мислят, че те ръководят парада. Жените, които размиват линията между младостта в сърцето и старата душа, ще се справят най-добре с господата, които предпочитат тридневната брада.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X