Напишете дума/думи за търсене

Анна Шехтова полудя по Вергов

Един от най-успешните ни български модели Анна Шехтова преследва Юлиан Вергов, за да направи изложба с него, научи "България Днес".

"Имам специалното разрешение на продуцента Евтим Милошев да снимам най-красивите български актьори и по-късно ще направя изложба с лицата им", сподели Анна. Красавицата доста дълго време прекара на снимачната площадка на сериала "Откраднат живот" и освен Вергов на лентата й оживяха лицата на Владо Пенев, Димо Алексиев, Наум Шопов-младши, Велислав Павлов, Моню Монев, Емил Марков и др. Любопитното е, че преди да срещне съпругата си Христина, продуцентът на сериала Евтим Милошев дълги години бе гадже със сестрата на Анна - Боряна.

Моделката не изпусна от поглед актьорите от лекарския сериал
Моделката не изпусна от поглед актьорите от лекарския сериал

Днес двете близначки живеят със семействата си в Дубай и отдавна са извън светлините на прожекторите. Само преди месец Анна се върна у нас само за да открие своята първа изложба "Карнавал" в София.

Анна позира на сърфа
Анна позира на сърфа

"Страстта ми по фотографията тръгна, след като се запознах с един от най-добрите специалисти в Украйна - Вадик Зубров. На неговите уъркшопове се усъвършенствах и от хоби, фотографията се превърна в моя професия", сподели ни тогава Анна.

Юлиан Вергов
Юлиан Вергов

"Освен фотографията обожавам да карам сърф и вече съм напреднала. От пролетта започвам и да се състезавам. Знам, че на това най-много ще се радват децата ми", похвали ни се Анна Шехтова.

снимка: Юлиан САВЧЕВ

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X