Напишете дума/думи за търсене

Най-желаните принцове на планетата

Наследникът на Княжество Монако е внук на Грейс Кели

В годините на буйната си младост той е най-сексапилният мъж в Монако. Синеокия си магнетичен поглед наследява от красивата си баба - световноизвестната Грейс Кели.

Принцът на Монако е мечтан ерген дълги години, но рейтингът му пада, след като се жени за представителка на древен аристократичен род, внучка на един от най-богатите хора на света - Беатрис Боромео. Андреа Казираги е син на принцесата на Монако Каролин и италианския бизнесмен и атлет Стефано Казираги. Когато Андреа е на 6 г., баща му загива при инцидент с моторна лодка.

След трагедията принцесата изолира децата си и ги мести да живеят във Франция. След навършване на пълнолетие Андреа Казираги започва да води светски и бохемски живот. Папараците вечно са по петите му. Фен е на шумните партита и курортите. Не вади цигарата от устата си, затова често е сниман, докато пуши.

Два пъти отказват предложение за брак на Нарухито

Името на принц Нарухито влезе в новините, след като неговият баща император Акихито обяви, че възнамерява догодина да абдикира от престола. Ако това се случи, Нарухито ще е първият, който ще поеме властта без предишният император да е починал.

Принцът в момента е на 57 години. Той е отдаден на проблемите с водата в глобален мащаб, като в момента е член на Световната комисия за водата и Световното партньорство за водата. Също така е и патрон на Олимпийския комитет на Япония и вицепрезидент на Японския червен кръст. В медиите японският принц става популярен с нетипичната си любовна история.

Той се влюбва в Масако Оуада, която по това време е дипломат. На Нарухито му отнема осем години, за да се накани да й предложи брак, но за негов ужас получава отказ на два пъти. Той трудно печели сърцето й. Историята им остава драматична и до днес, когато според слуховете жена му Масако все още се възстановява от ментални разстройства, които развива след раждането на дъщеря им. Те са причинени от упреците, че не е успяла първо да го дари със син.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X