Напишете дума/думи за търсене

Пенисът се познава по бицепса

Американски учени от университета в Централна Флорида установиха, че размерът на бицепса при мъжете е обратно пропорционален на размера на тяхното мъжко достойнство, пише сп. "Фадърли", цитирано от БТА.

Екип от Медицинския факултет към това висше учебно заведение констатира, че постоянните занимания със спорт предизвикват необратими изменения в размера на половите органи при мъжете. Големите и системни физически натоварвания намаляват притока на кръв в мъжкото достойнство, което в перспектива се отразява отрицателно на размера на мъжкия полов орган.

Като нагледен пример изследователите приведоха някои данни - при загуба на всеки пет килограма излишно тегло се губят от 1 до 3 сантиметра дължина на  мъжки член. При това интензивността на тренировките в повечето случаи се явява решаващият фактор - колкото по суров е фитнес режимът, толкова по-малък в крайна сметка се оказва пенисът на трениращия.

Но редовните упражнения имат и своя положителна страна, въпреки загубата на сантиметри. Фитнесът укрепва сърдечносъдовата система и позволява на мъжете да достигат по-бързо до ерекция.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X