Напишете дума/думи за търсене

Ако сте от тази зодия, значи сте родени да бъдете богати

Разбира се, всеки зодиакален знак има свои собствени уникални черти и характеристики, но някои зодии са „по-добри“ от другите.

Изследователи от британския сайт за работа Adview установили, че повечето милиардери в списъка Forbes 400 са от една и съща зодия.

28 от богаташите, намерили място в класацията, били зодия Лъв и били най-многобройни.

24 от хората с пари били родени под знака на Телеца, 23 били Везни, а 22 са Водолей. Що се отнася до останалите знаци – представителите на Близнаци, Дева, Козирог и Риби били по равно – 21 милиардери от всяка зодия.

След това били от зодия Рак – 20. Стрелец, Скорпион и Овен варират от 12-18, като Овенът е с най-малко представители във финансовия чарт.

Като се има предвид, че Лъвовете са родени лидери по природа, за които властта е нещо много важно, това не е толкова изненадващо. Лъвът е силен, уверен, позитивен и обикновено много интелигентен. Притежава много черти и характеристики, необходими, за да стане успешен и да остане на върха.

Характеристики на Лъва

Смел, интелигентен, топъл и смел, огненият знак Лъв е естествен водач на Зодиака, готов да остави следа, да победи несправедливостта и да даде пример. Благословени с високо самочувствие, Лъвовете знаят, че притежават завидни черти и се гордеят с тях. Те не вярват в фалшива скромност и ще бъдат първите, които се хвалят за добре свършената работа. Но той не стои със скърстени ръце и винаги е готов да запретне ръкавите, за да постигне това, което иска.

Интензивен и енергичен, Лъвът процъфтява в социалните отношения и няма никакви проблеми с приятелите си. Той се поставя на първо място и ще отхвърли план, който не отговаря на неговия дневен ред или идея за забавление. Тази черта му е донесла репутацията за арогантност. Но от друга страна, когато един Лъв реши да прекарва време с вас, той е искрен в намеренията си, защото е това, което той иска.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X