Напишете дума/думи за търсене

12-те суперсили на емпатите и интуитивните хора

В този свят има много повече емпати и интуитивни хора, отколкото осъзнаваме. Немалко човеци са в хармония със света около тях и са способни наистина да правят към велики неща дори по най-малкия начин.

Емпатите и интуитивните хора са много талантливи индивиди. Те са по-способни да усещат емоциите и енергиите на другите. Те може да долавят неща, които никой друг не може, и поради това често са погрешно разбрани.

Когато става въпрос за техните дарби и умения, на тях може да се гледа като на съвременните супергерои.

„Мила“ събра за вас най-разпространените способности на тези хора, които ползват в ежедневието си.

1. Разбират кога някой лъже

Такива хора може да усетят, когато някой лъже тях или хората около тях. Те забелязват нечестност от един километър разстояние.

2. Знаят дали енергията в стаята е положителна или не

Емпатите и интуитивните хора са способни да усещат енергиите. Те може да почувстват енергията на една стая дори преди да влязат в нея. Не може да ги примамиш в негативна среда, без те да искат да са там. Не и изключено да не искат да отидат на дадено място, въпреки че никога не са били преди това там.

3. Четат намеренията на другите

Тези високо надарени хора обикновено са повече от способни да разчитат намеренията на другите. Те може да кажат кога някой е истински и кога не е искрен. Ако се опитате да шикалкавите и да ги баламосвате, не се учудвайте, че няма да ви позволят да останете в компанията им. Те се обграждат само с най-позитивните хора.

4. Застъпват се за тези, които не може да се защитят

Хората, които са емпати, често са по-принудени да се застъпват за аутсайдера в групата. Когато някой се страхува да се защити, те стават негов адвокат. Помагат на хората около тях, ставайки глас на разума в този изпълнен с омраза свят.

5. Може да облекчат болката на другите

И двата вида хора са наистина способни да облекчат болката, която другите чувстват. Въпреки че не може да я премахнат напълно, те разбират дискомфорта на околните. Може да погледнат на ситуацията от различна гледна точка и да предложат някакъв чудесен съвет.

6. Помагат за възстановяване на енергията на повечето места и хора

Емпатите и интуитивните хора са много енергични същества. Те може да променят настроението и енергийното присъствие на места и хора в разумни граници. Те носят много повече енергия, отколкото може да възприемете.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X