Напишете дума/думи за търсене

4 типа секспартньори. Кой да изберете?

Пролетта е тук, а лятото на път. Всеки знае, че през тези два сезона хормоните бушуват, дрехите са оскъдни и като че ли желанието за секс се удвоява. Но имате ли представа, всъщност, какъв тип секспартньор да търсите? Предлагаме ви една категоризация, която ще ви улесни и ориентира в морето от мъже, сред което плувате.

Кученцето

Мъж за силни дами

Той е най-преданият и нежен мъж. Готов е да направи всичко за вас, без да иска нищо в отплата! Може да стигне до там, че да боготвори всяка ваша стъпка, независимо в каква посока е тя. Той е сдържан и тих по природа, следва ви навсякъде и е готов да изпълни и най-малкото ви желание. Той е ваш сексуален роб. Готов е да изтърпи всякаква болка и наказание заради вас. Но не ви ли се струва, че не може да останете и минута насаме със себе си?! Любимата му поза в секса е всяка, чрез която ще може да демонстрира любовта си към вас, както и своето покорство. Той предпочита вие да сте водещата.

Минуси

Каишките за кученца вече струват доста скъпо!

Плюсове

Ето още един, който е готов да умре за вас!

Терминаторът

Мъж за свободни дами

Той покосява и покорява всичко по пътя си, особено ако е нарцистичен тип. Обикновено ще се сблъскате с огромна конкуренция, ако сте решили да го завоювате. Трябва да сте много самоуверена и искрена, ако искате да успеете. Този мъж уважава нестандартните решения и нестандартните пози в секса, които говорят за голяма сексуална фантазия и разкрепостеност.

Поведението му е сдържано, но може да бъде и център на внимание. Свикнал е жените да го боготворят и да изпълняват и най-малкото му желание. Покажете му, че предпочитате позата „жената отгоре” не само във физически аспект!

Минуси

Той е твърде уморителен!

Плюсове

Със сигурност нямате нужда от диети за отслабване!

Кръстникът

Мъж за крехки дами

Той се държи така, сякаш зад гърба му стои цялата сицилианска мафия и чака само неговия сигнал, за да влезе в действие. Поведението му е загадъчно, привидно небрежно, но твърде самоуверено. Блести с остроумие и хапливост. Въпреки това поведението му не е на позьор, по-скоро на мъж, който обича да пази най-силните си козове за накрая. Този мъж живее така, както и се люби – силно, страстно, без предразсъдъци. Любимата му поза е всяка, в която има поне малко перверзия.

Ако сте сигурна, че го желаете (защото няма връщане назад с този тип мъж!), покажете му, че желаете само него и че той е най-специалният за вас. Нужно е наистина да го мислите, защото той е като радар за лъжите.

Плюсове

Останалите жени ще ви завиждат!

Минуси

Дали той наистина не е от мафията?!

Сомнамбулът

Мъж за влюбчиви дами

Той бълнува и наяве колко много ви желае. Поведението му е дотолкова странно, че ви прилича на луд. Не се лъжете! Това е позата на сомнамбула, който иска да ви спечели завинаги чрез силата на желанието си и е много издръжлив и търпелив. В края на краищата една жена е спечелена от онзи мъж, който я желае най-силно и жертва всичко за нея, нали така?

Неговата любима поза е почти всяка, която се нуждае от допълнителна доза измисляне и фантазия. Той е донякъде позьор в секса, но истината е, че се опитва да ви спечели чрез силата на своето желание и нежността си.

Ако го желаете, бъдете най-женственото момиче наоколо, така че той да може да се гордее, че сте с него.

Плюсове

Ще имате предан слуга за цял живот.

Минуси

Дали наистина не бълнува?

Из „Смени леглото”

Книгата може да поръчате тук!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X