Напишете дума/думи за търсене

12 архангела и връзката им със зодиите

Дева: Архангел Метатрон – "Ангелът на Господ"

Архангел Метатрон е свързан със знака Дева и също така се нарича "Кубът на Метратон".

Метратрон помага при изчистването на ниските енергии и изцелението. Той също така помага на хората, които са нови за духовното.

Ако искате да разберете мистериите на Вселената и желаете да потърсите напътствие в духовния си път, може да помолите архангел Метатрон да ви помогне.

Везни: Архангел Йофиил - "Красотата на Бога"

Архангел Йофиил е свързан със знака Везни и е наричан "фън шуй ангел".

Неговата роля е да ви помогне да разкрасите вашата среда и мисли. Винаги, когато се чувствате прекалено затлачени в ежедневието си от кахъри вътре във вас или от такива, които ви заобикалят, може да го помолите да ви помогне да прочистите главата си и да ви донесе повече яснота.

Скорпион: Архангел Йеремиел – "Божията милост"

Архангел Йеремиел е свързан със знака на Скорпион" и се нарича "Божията милост". Той помага да прегледате живота си в съответствие с уроците, които трябва да научите.

Когато имате нужда от напътствия за уроците, които душата ви е избрала да научите в този живот или да прегледате напредъка си, може да помолите архангел Йеремиел да ви помогне.

Стрелец: Архангел Рагуел - "Приятел на Бога"

Архангел Рагуел е свързан със знака Стрелец и неговата роля е да донесе мир и хармония.

Винаги, когато смятате, че имате нужда от помощ в справянето с некоректни комуникации и разногласия в отношенията, може да поискате от архангел Рагуел да ви помогне да подобрите сътрудничеството и да приключите с противоречията.

Козирог: Архангел Азраел – "Комуто Бог помага“

Архангел Азраел е свързан със знака на Козирог и се нарича още "ангел на смъртта".

Неговата роля е да помогне на душите да преминат в отвъдното по време на смъртта, да утеши близките на покойния и да им помогне да скърбят.

Ако сте загубили обичан от вас човек, може да помолите архангел Азраел да ви осигури подкрепа и утеха и да ви помогне да се лекувате.

Водолей: Архангел Уриел - "Светлината на Бога"

Архангел Уриел е свързан със знака Водолей и е смятан за "интелектуален ангел".

Той ви помага под формата на творчески решения и прозрения.

Ако търсите изход от дадена ситуация и се нуждаете от ръководство при вземането на решение, може да помолите архангел Уриел да ви помогне.

Риби: Архангел Сандалфон - "Брат"

Архангел Сандалфон е свързан със знака Риби и неговата роля е да предава послания на Бога.

Ако искате да го помолите за помощ, обърнете внимание на всякакви думи или песни, които се боричкат в съзнанието ви. Те може да бъдат послания или отговори на вашите молитви.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X