Напишете дума/думи за търсене

8-те знака на вечната любов

6. Вашият сексуален живот продължава да става все по-дълбок и по-богат

Дори когато понякога той е в плато, сексът помежду ви носи повече живот, интимност и близост във връзката. Вашият сексуален живот е приоритет и за двама ви - всеки от вас се стреми да удовлетворява физическите нужди на любимия.

7. Изпитвате взаимно и дълбоко уважение

Зачитате границите на другия и се насърчавате взаимно да преследвате страсти и мечти. Ако обичате да танцувате, той ви насърчава да се запишете на уроци. Ако обичате пътуването, а той не е много фен на пътешествията, вашият партньор ви насърчава да го направите с приятели. Не очаквате той да удовлетвори всичките ви емоционални нужди. Именно заради това имаме взаимоотношения и с други хора като приятели, семейство. Вие отговаряте на някои от емоционалните си потребности с тях и той не е застрашен от това. Може да е най-важният човек в живота ви, но не е единственият важен човек. Любимият никога не ви кара да се чувствате обезценени, глупави или нуждаещи се.

8. Вашите основни ценности съвпадат с неговите

Не се опитвате непрекъснато да го промените или да компрометирате себе си, за да останете с него. Не го виждате като временно пребиваващ в живота си. Вашите разбирания съвпадат по важни въпроси. Искате ли деца? Цените ли пътуването? Имате ли жажда за нови преживявания? Имате ли сходно отношение към парите? Дали нещата, които ви правят щастливи, са подобни? Искате ли да живеете в един и същи квартал?

Здравето на вашите взаимоотношения е жизненоважно за съществуването ви като двойка, но няма тест, който може да решите, за да определите неговото състояние. Само вие и вашият партньор знаете дали връзката ви ще има продължителността на живота на плодова муха или на древна костенурка. Само вие държите отговора на въпроса: това ли е здравословна връзка? И все пак осемте споменати по-горе знака могат да ви помогнат да определите дали вашата любов ще продължи вечно или просто ще се задържи за няколко месеца, които се чувстват като завинаги.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X