Напишете дума/думи за търсене

С какво най-напред се прощаваме, когато сме във връзка

Има толкова много велики неща, които всеки от нас може да получи от романтична връзка. Имаме едновременно най-добър приятел, някой, който ни прегръща, целува и споделя времето си с нас и надежден партньор, с който да прекарваме ваканциите и седмичните си почивки.

Но взаимоотношенията невинаги са толкова прости, колкото ги правят да изглеждат в любовните филми. Да бъдеш в една връзка, означава също да жертваш неща, които доскоро си приемал за даденост. Има толкова много малки неща, от които или се отказваме, или трябва да префасонираме, за да сме щастливи в отношенията. Кои са най-разпространените?

1. Делим храна

Когато сте във връзка, презумцията е, че всичко мое е и твое. Това може и да не важи съвсем за всеки аспект от живота ви, но със сигурност засяга храната.

Много хора се дразнят на половинките си, които им ровят в чиниите, за да опитат от ястието, което те са си поръчали. .

2. Три четвърти от леглото

Да спите с любимия в едно легло е страхотно, но понякога може да се окаже тотален кошмар. Разбира се, че е хубаво човекът, когото обичате, да спи до вас, но споделянето на леглото може да означава жертва на комфорт и дори добър сън. Ако сте късметлия и имате до себе си човек с неспокоен сън, тогава кажете „здравей“ на торбичките под очите. Пригответе се за някой друг несъзнателен ритник или неволно шляпане през лицето. Нищо чудно в един момент да се окажете на ръба на леглото, докато другият заема повече от три четвърти от леглото.

3. Независимостта

Да бъдете във връзка, не означава автоматично край на независимостта ви. Може обаче да се почувствате леко ограничени по отношение на решенията, които вземате за себе си, тъй като преди това може би ще искате да ги обсъдите и с любимия. Въпреки че все още имате свободата да правите каквото искате, вашият партньор е фактор, с който е добре да се съобразявате, ако искате да имате здравословни и зрели отношения. Няма значение дали решението е голямо или малко, винаги ще откриете, че мислите за това как ще се отрази на другия човек, защото винаги ще имате предвид неговите чувства.

4. Контрол

Нека си го кажем честно – повечето хора искат да имат власт. Когато сте в една връзка, отказването от контрол е една от най-големите жертви, които трябва да бъдат направени. Не става дума за това напълно да предадете живота си заедно с всичките си решения на човека до вас. Става дума за постоянната необходимост от компромис, когато имате някой важен в живота си.

Ако искате да имате контрол върху дадена ситуация, трябва да сте готови да оставите контрола в следващата в ръцете на партньора си.

5. Да си мислиш, че винаги си прав

Всички сме попадали в заблуждението, че сме прави в дадена ситуация. Че другият греши и че той трябва да направи крачка назад. Няма безгрешни хора.

Ако постоянно настоявате, че партньорът ви греши, то твърде често това ще води до сериозно напрежение в отношенията ви. Да се ??научиш да избираш кои спорове си струва да водиш и кои да отпратиш с лека ръка, е огромно умение.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X