Напишете дума/думи за търсене

Коя жена е алфа и защо е най-добра за връзка

Алфа-жената е воинът на новата ера. Нейният пламък, елегантност, поведение, самочувствие, доброта - всичко у нея е изумително и зашеметяващо.

Докато повечето хора не са сигурни в своята посока в живота, алфа-жената не се занимава с глупости, трудолюбива е, амбициозна, с чувство за цел и посока в битието си. Тя разбива на пух и прах женските стереотипи.

Пред мъжете има два пътя, след като веднъж се сблъскат с такава жена – или да си събират от пода накърненото его и да хукнат в обратна посока, или да бъдат запленени завинаги от нейното присъствие.

Кои са 8-те причини, поради които една алфа-жена е най-добрият партньор, който някога може един мъж да има?

Господа, тази статия е с намигване към вас.

Надеждност

Една връзка налага и двамата партньори да може да разчитат един на друг, да се доверяват един на друг и да бъдат достатъчно емоционално зрели и силни, за да поемат отговорност за действията си.

Ако имате такава жена до себе си, тогава със сигурност разчитате на нея дори в най-натоварения си ден да ви помогне да свършите част от своите задължения.

Тя е изключително добре балансирана личност със завиден интегритет, която винаги спазва обещанията си.

Нулева мелодрама

Алфа-жената не си пада по дребнави мелодрами, за да привлича вниманието на мъжа до нея. Тя няма нито търпението, нито времето за тези глупости.

Ако има някакъв конфликт във връзката, тя предпочита да говори за това и да го разреши възможно най-скоро, вместо да се занимава с проблема с пасивно-агресивни техники.

Освен това няма да използва отминали случки в споровете с партньора си.

С такава жена със сигурност няма да има затръшване на врати, безпочвени обвинения, насаждане на вина и прочие манипулативности, тъй като тя винаги ще е открита с любимия си.

Да ви виси на врата? Забравете за това

Такава жена иска да е с един мъж не защото има нужда от него, а защото го харесва достатъчно. Ако смятате, че заплашвайки я с напускане, ще има някакъв ефект върху нея, тогава сте в тотална грешка.

Горчивата истина е, че тя ще бъде еднакво щастлива и като необвързана. Тя не е отчаяна да бъде във връзка с вас, следователно не изисква вашето постоянно одобрение или признателност, за да функционира в живота.

Тя ще уважава и цени вашата нужда от лично пространство и никога няма да хленчи за допълнителна доза внимание.

Постоянно вдъхновение

Тя не дава пет пари за куците ви извинения, зад които се криете с предлог, че не може да преследвате мечтите си.

Ако някога се окаже, че отлагате решения, изоставате от целите си и искате да се откажете от себе си, тя алфа-жената ще бъде шутът в задника на демотивираното ви Аз.

Тя знае какво може да постигнете и винаги ще ви влияе, предизвиква и вдъхновява да дадете всичко възможно за материализирането на мечтите ви.

Винаги ще ви пази гърба

Доверете се на своята алфа-жена, за да не се плашите от това, което животът ви поднася. Дори в най-мрачните времена тя няма да ви изостави.

Ако е необходимо, тя може да поеме отговорността за ситуацията, за да ви преведе през бъркотията, в която сте попаднали.

Самостоятелна е

Една алфа-жена няма нужда от спасяване. Тя е олицетворение на самодостатъчността. Вероятно никога няма да ви се наложи да я вадите от странна ситуация, в която е попаднала. Твърде вероятно е тя по-скоро да ви избави от някои трудно положение.

Прозрачна комуникация и реципрочност

Без блокиране, без игнориране, без каменни зидове, без мълчаливо третиране. Само комуникация лице в лице.

Вашата алфа-жена знае какво иска и не се притеснява да говори за това. Независимо дали това е нейният избор на храна, рокля или каквото и да било, тя винаги ще изразява нуждите си възможно най-ясно.

Не очаквайте тя да е срамежлива в леглото. Тя е изключително наясно с нуждите си в секса. Но имайте предвид, тя не е егоистка. Такава жена е наясно, че една връзка се основава на взаимно даване и получаване.

Честност

Тя притежава емоционалната зрялост, за да се справи с пробойните във връзката, като говори с вас за нещата, които я притесняват.

Ако я пренебрегнете, тя ще ви призове да подредите нещата отново във вида, в който са били доскоро.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X