Напишете дума/думи за търсене

Три вида души, които срещаме през живота си

Нищо не е случайно. Всяка среща е предопределена.

Всичко, което се случва в този свят, има смисъл. Хората, които срещаме, нещата, които правим, са предназначени за по-голяма цел в живота ни.

И приятните, и неприятни преживявания, през които преминаваме, са предопределени. Така е и с хората, които срещаме.

Нашата Вселена е нещо повече от дъга и космос. Има цветове, видими и невидими.

Нюансите са светли, тъмни, последователни, непостоянни, летливи, постоянни или временни ... те може да бъдат всякакви.

Те запълват небосклона на нашия живот и правят всеки един от нас уникално същество с уникална история за разказване.

В това вълшебно пътуване на живота се натъкваме на хора, които ни променят, които остават с нас през цялото ни пътуване или ни напускат.

Не е възможно да разберем целта на подобни срещи, но е важно да оставим вратите си отворени и да пуснем душите да влязат.

Нашите взаимодействия с тях формират нашите емоции и преживявания. Някои срещи може да ни наранят, но това е временна болка; може да възникне забавяне на нещо изключително положително или да ни спаси от злощастни инциденти.

Не е необходимо всички хора, които срещаме, да имат силно и трайно въздействие, но те всички са значими, без значение време сме прекарали време с тях.

По време на житейското си пътешествие се натъкваме на 3 типа души, всички значими по свои собствени начини, които идват с цел и ни правят хората, които сме били предназначени да бъдем.

Души, които ни връщат обратно към нашия предначертан живот

Това са души, които идват в живота ни, за да бъдат с нас завинаги или поне за дълъг период от време. Към тази категория принадлежат сродните души.

Може да има и други, но това, което е общото между тях, е, че са души, с които ние сме имали предишни връзки. Разбрали сме се с тях да се срещнем в определен момент и място от живота ни, преди да се родим.

Тяхна е ролята да ни върнат в потока на нашия живот, да ни събудят за зова на Вселената. В момента, в който ги срещнем, може веднага да разпознаем тяхната вибрация, защото тези души вибрират със същата честота като нас.

Те не нарушават потока на сегашното ни състояние, а по-скоро идват в живота ни, за да направят прехода много гладък и по-малко болезнен.

Като деца мечтаем за толкова много неща, но зрялостта ги променя и се поддаваме на изкушението да се обезверяваме. Нашите обещания са нарушени, нашето доверие е предадено. Точно тогава тези души идват да ни помогнат да изберем пътя, който трябва да поемем.

Души, които ни напомнят за нашата идентичност

Вадите ли от време на време цигулката от калъфа, на която сте свирили като дете? Още ли мечтаеше да бяхте станали известен цигулар след тежък ден в офиса?

Не всички сме достатъчно смели, за да се превърнем във възрастните, каквито винаги сме искали да бъдем. Някои от нас оставят мечтите в детството си.

Ето защо някои души идват в живота ни, за да ни напомнят за нашата идентичност, която ни определя. Но горчивата част от тези взаимодействията е, че те невинаги са радостни.

Понякога се нуждаем от буря, за да създадем плодородна земя. Те ни помагат да разкрием истинските си съзнания и да осъзнаем истинската си идентичност.

Души, които имат някакво пространство в нашия живот

Тези души може да са непознати и може да ги срещаме в библиотеката, автобуса, киното, в самолета, навсякъде.

Разговаряме с тях, споделяме част от живота си с тях и след това често напускаме, без дори да полагаме усилия да останем свързани.

Не знаем много за тези души. Но те са там, за да запълнят празните ни пространства, за да ни помогнат да преживеем нещата, колкото и малки да са те.

Животът е вълшебно и непредвидимо пътешествие. Не знаем с кого ще се срещнем. Но ние трябва да имаме вярата във Вселената, защото всичко се случва с цел и е за по-доброто ни благо.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X