Напишете дума/думи за търсене

Сигурни признаци, че сте с правилния човек

Истинската любов е трудна за намиране, но пък прави живота песен.
Въпреки това обичта към някого не означава, че ще останете заедно за цял живот. Ако сте готови да се ангажирате с връзка до края на живота си, ще ви трябва повече от любов, за да имате истинско щастие.
Представяме ви най-надеждните признаци, описани от психолозите, с които да проверите дали имате до себе си правилния човек за вас.

Четете си мислите
Това не е някаква романтична фантасмагория. Психологическите изследвания доказват, че любовта може да помогне на нервната ви система да се настрои на едни вълни с тази на любимия. След като прекарате достатъчно време заедно, ще сте в състояние да усещате неговите чувства, да разпознавате мислите му и да предусещате реакциите му. Може без усилия да се разбирате, дори в пълна тишина.

Споделяте едни и същи идеи за бъдещето
След като откриете любовта на живота си, е време да „мислите като двойка“, да говорите на един език. Тъй като е твърде вероятно да прекарате следващите няколко десетилетия заедно, по-добре да мечтаете за бъдещето заедно. Не е нужно да имате едни и същи стремежи, но би било чудесно, ако партньорът ви подкрепя. Ако изпитвате чувство на свобода с любимия си, тогава имате един от най-важните стълбове на истинската любов.

Смятате, че си заслужава
Сериозното обвързване е от жизненоважно значение за поддържането на връзка, в която искате да сте едно цяло с другия. Трябва да правите компромиси, това не трябва да е изненада за вас. Без никаква жертва от страна на партньорите отношенията няма да продължат дълго. Това не означава, че трябва да промените или да се откажете от характеристиките на личността си. Просто трябва да сте достатъчно умерени в действията си, за да създадете място за щастието на любимия.

Вие сте опора един на друг
В края на дългия ден ще намерите енергия, от който се нуждаете благодарение на вашата сродна душа. Ако се окуражавате един на друг, никога няма да се почувствате безпредметни или несигурни в действията си. Чувайки подкрепящи думи от човека, когото обичате най-много, ще ви накара да обичате себе си още повече.

Чувствате се доволни без допълнителни усилия
Когато намерите своя партньор в живота, ще усетите, че възприятието ви за вас самите се е променило. Няма да изпитвате нужда постоянно да говорите за отношенията си, защото няма какво да доказвате на другите и да убеждавате себе си, че именно той е вашият човек. Вашите акаунти в социалните медии няма да преливат от снимките ви като двойка, защото нямате време за излишна суета. Единственото, което искате, е да се съсредоточите в общуване с половинката на четири очи.

Намирате удоволствие в и извън спалнята
Интимността е важна, но не е отговорна единствено за химията на здравата връзка. Физическата връзка ще се чувства различно, когато сте с правилния за вас партньор. Привличането към него ще бъде наоколо през цялото време, дори и да е облечен с най-дебелия и раздърпан пуловер. Понякога една дума, усмивка или някаква хахава реакция ще ви убедят, че сте намерили най-специалния човек за вас.

Чувствате се различно без любимия
Запазването на вашата индивидуалност и независимост по време на връзка е едно от разковничетата за дълголетни любовни отношения. Въпреки това създаването на пространство в живота ви за някого също е важно. Когато намерите най-подходящия партньор, някои части от живота ви ще се адаптират към тази щастлива промяна. И винаги ще усещате неговото отсъствие, когато не сте заедно.

Вие ставате „ние“
Психолозите от Тексаския университет публикуват проучване за значението на употребата на „ние” и „нашите” като част от нашия естествен подбор на думи. Когато станете отбор със своята половинка, ще ви достави радост да говорите за нещата, които двамата споделяте, а не просто да говорите за себе си.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X