Напишете дума/думи за търсене

6 черти, които ни правят любовен магнит

Искате ли да привлечете любов в живота си? Искате ли да бъдете толкова магнетични, че вашият партньор или обектът ви на желание да не може да стои далече от вас? Да си любовен магнит изисква много усилена работа.

И не, не става дума за плочки по корема, изпъкнали бицепси и плосък корем, както и тлъста банкова сметка, приятели на високи места и собствен личен самолет.
Тези шест характеристики на личността захранват магнетизма, правейки ви любовно притегателни.

1. Постоянство
Постоянството може да е злият дух на малките умове, но това е сърцето на успешните взаимоотношения.

Мит:
Последователните хора са скучни и досадни. Липсва им спонтанност и усещане за приключение.

Истината е, че това качество може да ви направи постоянно изненадващи партньора, вие мислите извън стереотипите и непрекъснато сте различни. Постоянството означава да работите неуморно по проект, докато не го приключите. Това означава да имате ценности и принципи и да се придържате към тях, особено когато те са изложени на предизвикателство. А това означава поддържане на здравословни емоционални и физически навици в живота.

Постоянството е примамливо.

2. Баланс
Това да си балансиран, означава, че имаш център и може да се ориентираш в буйни води и да устояваш на непокорните вълни.

Мит:
Всички страстни любовници са емоционално нестабилни. Това, че сте балансирани, не означава, че не притежавате наситени страсти - в конферентната зала или спалнята.

Да си балансиран, означава, че имаш център и може да се ориентираш и в най-трудната ситуация. Това означава, че не се разстройвате лесно или се предавате без бой. Това означава, че може да разберете и приемете чувствата на другия, въпреки че не сте съгласни с него. Балансираните хора имат собствен термометър, който не отчита покачване на телесната температура, когато нещата около тях започват да кипят.

Балансът е секси.

3. Широкоскроеност и отвореност
Да си отворен, означава да се присъединиш към партньора си в неприятна емоция - неудовлетвореност, разочарование, тъга - дори да не е твоя собствена и дори ако ти си причината.

Мит:
Това, че сте отворени, не означава да сте готови да направите нещо или да отговорите на всеки въпрос с „каквото и да избереш, това ще направим“.

Да си отворен, означава да слушаш, преди да вземеш решение или да прецениш дадена ситуация. Означава никога да не бъде пренебрежителен и винаги да си отворен за дискусии. Да си отворен, означава да си наясно със собствените си проблеми, да си щедър и да действаш с отворено сърце и отворени ръце.

Отвореността е привлекателна.

4. Контрол над импулсите

Контролът на импулсите означава да не се подавате на излишни емоции, когато сте вбесени, както и способността да държите езика си зад зъбите.

Мит:
Импулсивните хора са единствените, които се освобождават, пораждат вълнение и преследват мечтите си.

Това, че контролирате импулса, не означава да потискате истинската си същност, никога да не поемате риск или да профукате баснословни суми заради някаква прищявка. Да управляваш импулсите си, означава да не се държиш по саморазрушителен начин. Това означава да не клюкарствате безпричинно или да се отдадете на негативното около вас. Това означава постоянно да се опитвате да надскачате себе си в доброто, което правите.

Контролът над импулсите е съблазнителен.

5. Нежност
Нежността е прелюдията на всичко в романтичните отношения.

Мит:
Нежните хора са слабаци и свръхчувствителни.

Нежността не е противоположна на силата, а е нейна основа. Да си чувствителен е могъщо качество. Да бъдеш нежен, означава да излагаш на показ мекотата на сърцето си с увереност. Това означава да се държиш нежно и със състрадание - отношение, което изисква смелост.
Това означава смирено да признаеш собствената си уязвимост, докато предоставяш подкрепа на другите, знаейки, че те ще се облегнат на теб. Означава, когато някой е загубил почва под краката си, да му помогнеш да се вдигне, а не да му обясняваш да се „стяга“.

Нежността е възбуждаща.

6. Граници
Наличието на граници означава, че имате самоуважение, без което не сте способни да уважавате партньора си

Мит:
Границите са онези глупави неща, които махате, когато се влюбите.

Границите са абсолютно най-важното нещо, което може да поддържате във всеки тип отношения, особено в интимните. Наличието на граници елиминира объркването и ви позволява да сте ясни в общуването. Това означава, че имате самоуважение, без което не сте способни да уважавате партньора си. Че винаги знаете мястото вв връзката и какво се случва, ако преминете линията. Да имаш граници, означава да разбереш, че здравите отношения се основават на комуникация, а не на жертви и твърде много компромиси.

Границите са неустоими.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X