Напишете дума/думи за търсене

Най-четените статии през октомври

Здравейте, МИЛА приятели!

Слънцето отново се показа зад облаците, а южнякът задуха все едное предвестник на пролетта.

Предлагаме ви една чудна ретроспекция на най-харесваните и четените от вас материали за изминалата седмица, които да подкрепят усмихнатото настроение на времето.

Бъдете здрави и имайте вълшебни седем дни!

Триковете на перфектния ориз (+рецепти)

На пръв поглед готвенето на ориз звучи като фасулска работа. Но истината е, че приготвянето му изисква определени умения и някои готвачи дори казват, че по това как готвиш ориз, може да познаят колко си напред в кулинарията.

д-р Здравко Каменов: Има менопауза без топли вълни

Менопаузата при българките обикновено настъпва около 50 г. Тогава менструацията постепенно се разрежда и спира. Възможно е и менопаузата да дойде много по-рано. Какво се прави в тези случаи и необходимо ли е да се назначат хормонални изследвания обяснява началника на Клиника по Ендокринология, УМБАЛ „Александровска”.

Сложните жени винаги получават най-добрите мъже. Точка

Не всеки мъж има силата или способността да обича сложна жена. Нейната яростна страст и заплетена душевност ще изплаши повечето господа.

Как да се отървем от лошия дъх, идващ от стомаха

За да усмихвате, без да се притеснявате от вонящите изпарения от вашата уста, ви представихме списък с 10 хранителни продукта, които задържат лошия дъх на километри.

Твоята дарба според датата на раждане

Няма значение дали вярвате в свръхестественото. Вашият вълшебен подарък е част от вас, независимо дали сте наясно с него или не. Ако обаче го откриете, тогава имате повече шансове да го „култивирате“ и да станете господар на неговата сила.

7 знака, които сигнализират, че си с грешния човек още в началото на връзката

Тъй като всички в „МИЛА“ насърчаваме само щастливите и здрави отношения, подбрахме за вас няколко безпогрешни черти на личността, които показват, че няма да имате светло бъдеще с партньора си.

Цветна психология - какво разкриват за нас цветовете на дрехите

Тя изследва как цветовете влияят на човешкото поведение и настроение, както и какъв вид физиологично впечатление оставяме върху другите. Освен това цветовете влияят на метаболизма, кръвното налягане, дишането и може да доведат до натоварване на очите.

Какво означава, ако сме родени между две зодии

Точките на пресичане между зодиакалните знаци са изключително чувствителни дни заради трансформиращата се енергия.

Грешки при грижата за кожата на лицето, които я увреждат

Представихме ви десетте най-разпространени неправди, когато става въпрос за грижата за лицето.

Жокера на Хоакин – на ръба на свирепото

Няма значение дали ще го харесате или не, този филм може да се сравни със събуждане до гърмяща змия, сгушена под юргана, готова всеки момент да вгорчи живота на сънната ви артерия. Ужасени сте, но не може да помръднете.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X