Напишете дума/думи за търсене

Каква е твоята дарба според датата на раждане?

Нищо не е случайно и всичко се случва нарочно. По отношение на окултизма и нумерологията рождената ни дата не е случайна и не ни е дадена на случаен принцип. Тя може да разкрие вашата дарба, която дори не подозирате, че може да притежавате.

Няма значение дали вярвате в магията. Вашият вълшебен подарък е част от вас, независимо дали сте наясно с него или не. Ако обаче го откриете, тогава имате повече шансове да го „култивирате“ и да станете господар на неговата сила.

За да научите тайния си подарък, сметнете цифрите на вашата дата, месец и година на раждане, докато не получите едноцифрено число. Например, ако сте родени на 1 септември 1975 г., едноцифрената сума би била 5. (1 + 9 + 1 + 9 + 7 + 5 = 32 = 5)

Номер 1 - Магьосникът

Първото число е числото на Сътворението. Смята се, че тези, които са родени под негово влияние, имат силата да отстояват волята си независимо от обстоятелствата. Не използвайте силната си воля, за да се опитвате да манипулирате и контролирате тези около вас.

Номер 2 - Емпат

Много сте чувствителни към енергиите около вас. Още от деца усещате емоциите на другите и затова сте толкова състрадателни като възрастни индивиди.

Вашият магически дар е в сърцето и в третото ви око, усещайки постоянно енергийните течения покрай себе си. Трябва да ги използвате, за да облекчите болката на другите, но и за бързо възстановяване на собствената си енергия, като се заземите и влезете в контакт с природата.

Номер 3 - Тройната луна

Това число олицетворява трите фази на Луната. Във вас се крият силите на сътворението и разрушението. Старата поговорка „Внимавай какво си пожелаваш“ се отнася за вас, тъй като вашата дарба е свързана с това, че вашите мисли и желания може бързо да станат реалност.

Номер 4 - Щитът

Числото 4 има корелация с 4-те елемента на Земята: огън, вода, въздух и земя. Вашата същност е в баланс с четирите стихии или със Земята и затова сте много рационални и със силен ум. Тъй като постоянно черпите енергия от елементите, е много трудно някой да ви прокълне проклятие. Тъй като огън, вода, въздух и земя създават около вас вълшебно силово поле, вие отклонявате негативността.

Номер 5 - Спиритуалистът

Тъй като числото 4 символизира четирите елемента на природата (огън, въздух, вода и земя), числото 5 символизира петия елемент: дух. Родените под негово влияние, са в контакт с царството на духа и лесно мое да си привлекат свръхсили. Ето защо от тях стават перфектни спиритуалисти, които може да се свързват с духове.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X