Напишете дума/думи за търсене

Каква е твоята дарба според датата на раждане?

Номер 6 - Слънчевият чирак

Числото 6 символизира Слънцето и всичко, което идва от нашия източник на светлина. Следователно, вие имате силен вътрешен енергиен поток. Вашата дарба идва от Слънцето, което олицетворява всички благословения на живота и тяхната сила. Вие сте лечител и водач, но с голямата сила идва и голямата отговорност. Научете как да използвате великолепната си сила по най-етичния начин.

Номер 7 - Лунният чирак

Числото 7 символизира Луната и цялата магия, която идва от Великата дама на нощта. Вашата дарба е чистата, неподправена магия на Луната. Ако решите да се занимавате с окултни неща, инстинктивно ще знаете какво да правите. Импровизирате поради силно активната си интуиция. Друг ваш магически дар е сънуването на пророчески сънища. Ако ги интерпретирате правилно и им се доверите, може да постигнете чудеса.

Номер 8 - Вещицата

Това число се счита за едно от най-вълшебните. Числото 8 съответства на 8-те съботи на вещиците, 8-те ъгъла на света. Ако вашият рожден ден се окаже сбор 8, тогава вие притежавате голяма магическа сила. Може да я активирате допълнително само ако успеете да настроите и празнувате съботите. Имате много точен вътрешен компас и затова може да разграничите правилното от грешното.

Номер 9 - Шаманът

Последното число символизира обединението на всичко изброено. Това е портата, при която всичко свършва и всичко започва отначало. Ето защо виждате неща като никой друг. Дарбата ви е вашата художествена и творческа природа и способността често да виждате ситуациите в много интересна перспектива. Ето защо може да лекувате. Тъй като числото съответства на смъртта и прераждането, вие имате естествено умение да усещате призраци и духове наоколо, но ако се научите да използвате тази способност, може дори да преминавате и да се връщате в други реалности, досущ като шаман.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X