Напишете дума/думи за търсене

Заради какви пробойни в отношенията веднага трябва да си плюете на петите

6. „Не ми пука за теб"

Вие инвестирате всичко във връзката и партньорът ви се държи така, че отношенията ви не са голяма работа. Опитвате се да решавате проблеми помежду ви, но на другия не му пука и приема всичко за даденост. Липсва баланс в съвместните ви усилия за поддържане на любовта.

7. Връзка „Мога ли да се доверя на партньора си?“

Доверието е важен аспект в една връзка. Това позволява на партньорите да се откриват един пред друг и да бъдат честни.

Когато подозирате любимия си в липса на искреност или ако той не може да ви се довери, могат да възникнат тревожност, многобройни конфликти и дори депресия. Това ви пречи да имате силна и здрава връзка.

8. „Къде си, с кого си и какво правиш?”

Постоянният контрол може да унищожи дори най-красивите чувства и привързаност, а проверката на телефона и социалните ви мрежи на не е единственият начин да бъдете следени от любимия. Контролиращият партньор може да се прояви в различни аспекти на отношенията ви - да налага забрани и да изисква подробен отчет за всяка стъпка, която предприемате.

Това поведение може да бъде придружено от изключителна ревност и параноя.

9. „Ти си виновен за всичко“

Вашият партньор се опитва да прехвърли отговорността върху вас за всичко, което се случва в живота ви като двойка. В случай на неуспех или проблеми само вие сте виновни и само вие трябва да поправите възникналите грешки.

10. „Да си нямаме проблеми“

Може да се чувствате несигурни както на физическо, така и на емоционално ниво. И в двата случая това са сигурни признаци, над които трябва да помислите, когато решавате дали да продължите връзката. Не бива да живеете в постоянен страх, че човекът до вас ще използва физическа сила или ще ви навреди.

Това, че не изпитвате емоционална безопасност, също е страшно състояние, защото не може да разчитате на партньора си, да му се доверите или да разчитате на него за подкрепа.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X