Напишете дума/думи за търсене

Два нови родни сериала в ефира

Асен Блатечки не само изпълнява една от ролите в "Ягодова луна", но и режисира част от сцените.  СНИМКА: НОВА ТВб

Два нови сериала, продължение на един вече много гледан и обичан и осми сезон на любимото шоу “Като две капки вода” са сред акцентите в пролетния сезон на Нова тв.

Медията, която доказа своята мисия в подкрепата на българското кино, продължава да го прави през 2020 г. Така напролет тръгват един драматичен и един комедиен сериал с известни и харесвани български актьори.

“Ягодова луна” е посветен на една от най-благородните професии – пожарникарите, които в световните кинопродукции са превърнати в култ, както агентите от ЦРУ и пехотинците. Чест, дълг, доблест, мъжество и достойнство са само част от темите, които сериалът повдига през многопластовите си сюжетни линии. В основата на всичко, разбира се, е любовта. Действието се развива паралелно в минало и в настояще време и показва историята на млад пожарникар, който въпреки трудностите не се отказва от своя професионален избор. Той ще разбере истината за опетненото име на баща си и ще направи всичко по силите си, за да го оневини.

“Ягодова луна е пълнолунието през месец юни, когато се счита, че Луната е обляна в огнен кехлибар. Това е и връзката с нашия сериал – точно тогава се случва едно много важно събитие. Зрителите ще видят и ще усетят стихията на огъня, пожари със спасени човешки животи, но и емоционални пожари, свързани с чувствата и отношенията между героите”, разказа младата актриса Радина Боршош в студиото на “Здравей, България”. Освен нея с роли в сериала са Христо Мутафчиев, Александър Сано, Деян Донков, Димо Алексиев, Ивайло Захариев. Асен Блатечки също изпълнява ключова роля. Но освен че играе в “Ягодова луна”, той е и сред режисьорите му. Сериалът се прави в партньорство с Главна дирекция “Пожарна безопасност и защита на населението”.

Комедийният All Inclusive също тръгва напролет по Нова тв. Историята започва с вълнуващото лятно пътешествие на две приятелски семейства, които тръгват от София към Черноморието. В началото всеки от героите има своите си проблеми, но след множество забавни приключения на морето те се завръщат още по-сплотени и по-променени от всякога.

В главните роли влизат Ненчо Балабанов, Любен Кънев, Елена Атанасова, София Маринкова, Йоанна Начева, Силвестър Велячки, Нели Монеджикова, Любомир Бъчваров, Алекс Иванов и Петър Калчев. Героите им са толкова близки до реалността, че вероятно много зрители ще се припознаят в тях.

All Inclusive е продукция на “Нова броудкастинг груп”, а изпълнителен продуцент е Краси Ванков с компанията си “Идалго продакшънс”. Eдноименната песен от сериала вече звучи в радиоефира в изпълнение на двама от актьорите в него - екранната двойка Ненчо Балабанов и Елена Атанасова.

Най-дълго излъчваният сериал в българския ефир със своите 386 епизода - “Откраднат живот”, ще се завърне на екран с девети сезон. “Сега е моментът да ви съобщя, че от седмица работим по девети сезон – уважениието на публиката ни дава смисъл да продължим напред!”, обяви продуцентът му Евтим Милошев на специалната прожекция за финала на осми сезон.

Зрителите ще могат да видят как любими звезди влизат в кожата на различни хора и в новия, осми сезон на “Като две капки вода”. Този път обаче в него ще има нещо различно - за първи път сред осмината участници ще има и един зрител, който е показал умението си да имитира до съвършенство други хора. “Този сезон предаването предоставя възможност в надпреварата да се включат седем звезди и един, посочен от зрителите. Той ще бъде избран от цяла България чрез гласуване. Това може и да е началото на една обещаваща, блестяща и феноменална кариера на избраника”, обясни преди време продуцентът Магърдич Халваджиян.

Напролет в ефира на Нова тв ще се завърне и кулинарното състезание Hell’s Kitchen с шеф Виктор Ангелов.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X