Напишете дума/думи за търсене

С какво не трябва да правят компромиси зодиите през 2020-а

Доброволното понижаването на стандарта и свикване с посредствеността носят само недоволство и мъка в дългосрочен план. Задоволяването с по-малко от това, от което се нуждаем за дълго количество от време, ни прави съучастници в собственото си недоволство.

От друга страна, когато започнем да взимаме решения, отразяващи това, което желаем от живота и връзките си, ще започнем да се чувстваме по-добре. Колкото по-добре се чувстваме, толкова по-лесно ще ни бъде да отхвърляме собствената си злоупотреба с нашето добруване. И когато се съпротивляваме на нуждата да направим компромис с нещо, ще бъдем възнаградени с възможности.

Овен
Прицелете се в мечтаната си кариера, вместо да се задоволявате с такава, която не ви прави щастливи

Първото нещо, което трябва да направите, е да направите крачка назад, за да разберете кой сте и защо се чувствате заседнали на едно място.
Много пъти имаме кариера, която може да изглежда като изтъкана от компромиси. Но никога не е късно да промените посоката, в която се развивате. Малките, но последователни стъпки напред може да доведат до монументални промени.
Опитайте се да си спомните в какво сте добри и за кои умения получавате комплименти. Помислете за някои опции, които сте отхвърлили преди години, защото тогава са ви изглеждали нереалистични или непрактични.
Отворете съзнанието си. Направете своя избор въз основа на това, което искате да направите, вместо това, което трябва да направите.

Телец
Изградете приятелства, които ще ви карат да летите и няма да ви омаловажат

Негативните приятели непрекъснато ще имат отрицателно въздействие върху живота ви. Те в крайна сметка причиняват повече нещастие, отколкото си струва да ги имате в битието си. Разпознаването на такива „приятели“, които непрекъснато ви дърпат назад и ви влияят лошо, е първата ви задача за годината.
По-малко, но позитивни приятели ще раздвижат щастливо ежедневието ви. Стойте далеч от онези, които с и без причина посочват вашите грешки и недостатъци. Избягвайте натрапчивите лъжци или злобни типове, които искат всеки ваш план да се провали.

Близнаци

Изберете връзка, която ви носи щастие, а не безпокойство

Когато започнем да взимаме решения, които отразяват желанието ни от живота и отношенията, забелязваме, че много пъти сме се примирявали с по-малко от това, което искаме. Съпротивлявайте се на желанието да правите компромиси във връзката си, което ви носи нищо повече от прекомерен стрес. Спрете да оправдавате негативното поведение на другите. Време е да разберете, че да получите това, което искате, не е грях. Понякога да си сам е по-добре, отколкото да си в токсична връзка. Никога не се съгласявайте с това, което не искате в любовта.

Рак
Бъдете част от връзка, където чувствата ви имат значение, а не само вашето присъствие

Много пъти до ушите ви са стигнали неверните твърдения, че сте посредствени и че не сте достатъчно добри. Някой, който твърди, че ви е близък, никога не би казал подобни неща. Ако тези разочарования се случват постоянно, това е знак, че е време за равносметка на вашите отношения. Здравата връзка се гради на взаимно уважение. Така че, ако партньорът ви винаги намира начин да ви унижи, е очебийно, че не получавате всичко, което заслужавате.
Не само че не ви се дава вниманието, от което имате нужда, а и не е там, когато имате нужда от него. В допълнение към това той е критичен към вас и ви излага публично. Няма нужда да сте част и тази година от едни отдавна ерозирали отношения.

Лъв
Не се затормозявайте да правите нещо, което вече не обичате

Може би е време да се откажете от кариерата си, ако тя е в застой. Вземането на решение за смяна на работа или кариера може да бъде страшно. Но става необходимо, когато обстоятелствата се променят, и установите, че вече не получавате същата подкрепа или признателност за усилията и качествата си. Ако сте в тази ситуация, първо се опитайте да направите всичко възможно, за да коригирате ситуацията. Но ако нищо не се получава, може би е време да продължите напред.

Дева

Създайте приятелства, които ще ви стимулират, а няма да ви спъват на всяка крачка

Всички имаме приятели, които ни напомнят, когато почнем да стъпваме накриво. Но има разлика между тях и онези другари, които спъват всяка наша крачка от житейското ни пътешествие. Те се отразяват зле на нашата увереност, психичното ни здраве и собствената ни стойност и себеоценка. Целият ни житейски опит се замъглява. Време е да спрете да давате много от времето си на такива приятели. Те източват вашата енергия и ви разубеждават от всякакви положителни неща, които бихте могли да обмисляте за себе си.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X