Напишете дума/думи за търсене

Слънце и невероятен чар в селската къща

Снимки pufikhomes.com

Понякога времето доказва, че хубавите неща стават бавно и тази селска къща край испанския град Толедо е чудесен пример за това.
6 години е отнело на собствениците й да изградят мечтаното място, на което да бягат от забързания Мадрид, но в крайна сметка резултатът е впечатляващ.

Когато семейството на Патриция купува имота, в него има приятен двор и полуразрушена конструкция с добре запазени каменни стени. Според свидетелства на местни хора някога постройката е била плевня. Именно около каменните стени обаче архитект Пабло Алварес де Лара е изградил концепцията за преобразяването, а след началото на работата разчистването е разкрило напълно прекрасните дадености на таваните.

Заради желанието на семейството с три деца да разполага с много пространство не само за себе си, а и за събиране с приятели, архитектът е оформил отворен план за дневната, кухнята и трапезарията. Освен това е заложил на бялото като основен цвят, включително за таваните и гредите и е организирал така всички зони, че да имат достъп до двора, без основната спалня, която е на втория етаж. Присъствието на дървото, на материали като лен бамбук, и на леките земни тонове правят този слънчев интериор наистина приканящ към отдих и спокойствие.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X