Напишете дума/думи за търсене

Фики: "Когато човек вложи сърцето си, успява!"

С великолепен финал завърши и осмият сезон на шоуто за преобразявания „Като две капки вода“. Без да е неочаквано, но затова пък - радост за голяма част от публиката, за победител в този сезон бе избран Фики. Певецът беше най-приятната изненада в този сезон. Със своя финес и вродена доброта, с неимоверния си талант и изумителна скромност, Фики с всеки лайф разбиваше на пух и прах предразсъдъци и клишета. “За мен беше магическо преживяване! Когато човек влага цялата си енергия и сърце в това, което прави, се увенчава с успех! Щастлив съм, че това шоу ми даде възможност да се разгърна и да спечеля одобрението на публиката и уважаемото жури“, сподели изпълнителят, който спечели категоричната подкрепа на зрителите. На второ място в звездната класация се класира Маги Джанаварова, следвана от DARA и JJ. 

Маги Джанаварова пя гласовитата Уитни Хюстън
Маги Джанаварова пя гласовитата Уитни Хюстън
JJ беше избрал хит на Фреди Меркюри
JJ беше избрал хит на Фреди Меркюри

Специалната вечер представи емблематично трио, звездни гости и задължителните за шоуто призове, сред които „Мис Голямото Завръщане“, „Мистър Дебют“, „Мистър Респект“, „Мис Евъргрийн“, „Мис Дарование“, „Мистър Изненада“ и други.
Дара разчувства зрителите с песен на Мария Нейкова
Дара разчувства зрителите с песен на Мария Нейкова

„Ти беше истински хамелеон по време на сезона! Пресъздаде Лайнъл Ричи по изумителен начин – благодарим ти за всичко, което направи на тази сцена“, сподели Юлиан Вергов след песента Hello, която беше избор на победителя за сезона. В образа на Уитни Хюстън и песента I have nothing Маги Джанаварова огласи залата, спечелвайки бурни аплаузи. Чаровната певица не скри вълнението, признавайки, че за нея е чест да бъде на една сцена с изключителните артисти от шоуто.За финала DARA избра образа на незабравимата Мария Нейкова и песента „Вървят ли двама“, част от българския филм „Козия рог“. „Със сигурност творческата лудост ми помогна – нито един образ не ми е бил твърде удобен, но беше истински интересно“, разказа Дара, която сподели, че по време на шоуто е пяла на четири езика. С образа на Фреди Меркюри и емоционалното парче Who wants to live forever JJ направи запомнящо се финално изпълнение. „Това беше един „бърз“ и „яростен“ филм – имах възможност да пресъздам толкова образи. Не съм подозирал, че ще стигна до тук.“
Тото, Галя и Анди пресъздадоха "Ъпсурт" и Белослава
Тото, Галя и Анди пресъздадоха "Ъпсурт" и Белослава
Галя, Анди и Тото изненадаха зрителите с един от тоталните хитове на Ъпсурт и Белослава. Минути преди своето изпълнение триото призна, че влизането в тези образи е сбъдната мечта. „Когато човек излезе от зоната на комфорта, тогава започва да живее, а не просто да съществува. Благодаря за тази уникална възможност – предаването спаси живота ни през тези месеци“, сподели Тото.

Грандиозният Митко Маринов съживи легендата Тодор Колев
Грандиозният Митко Маринов съживи легендата Тодор Колев
Димитър Маринов, който щедро предостави своето място сред финалистите, представи с артистизъм легендарния Тодор Колев. „Не можеш да бъдеш голям артист, без да бъдеш голям човек!“, категоричен беше популярният актьорът, който изправи на крака жури и публика. Малко по-късно Луна се превъплъти в Мария Илиева, а популярното парче „Играя стилно“ прозвуча с нов текст и интерпретацията на певицата.

Вечно любимите момчета на това шоу - водещите Рачков и Зуека
Вечно любимите момчета на това шоу - водещите Рачков и Зуека
Луна Президент
Луна Президент
Специални гости на големия финал бяха Мария Илиева, Софи Маринова, Тита, Ненчо Балабанов, Коцето и Криско, които представиха своя интерпретация на нашумелия хит Corona Ciao, чао. Участниците в осми сезон на своя страна се обединиха в общо изпълнение с песента Heal the world.
Изпълнението на Heal the world
Изпълнението на Heal the world

снимки: Нова телевизия

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X