Напишете дума/думи за търсене

Твоята най-мощна чакра според зодията

Дева
Пета чакра
Тя се управлява от петата чакра, наречена чакра на гърлото. Представителите на този знак се чувстват по-добре, когато гърлото им е в перфектно състояние. Вие предавате фактите точно и не се свените да се включвате в публични изказвания, защото в това се крие вашата сила.

Везни
Четвърта чакра
Везните са управлявани от планетата Венера и четвъртата сърдечна чакра, която им позволява да изграждат силни връзки, обичайки партньора си с огромна, безусловна любов. Това ви помага да се занимават с творчески проекти.

Скорпион
Трета чакра
Скорпионът се управлява от третата чакра на слънчевия сплит, която е разположена точно над пъпа. Оттам черпи похотта си към властта. Управляван от Марс, степента на сексуалния импулс е естествено висока.

Стрелец
Втора чакра
Той се управлява от втората чакра, която се намира в пъпа, и от милостта на Юпитер. Безкрайният оптимизъм, който изпълва живота на хората от този знак, и усилията, които може да положите, за да постигнете мечтите си, са доминирани от тази чакра. Сексуалната възбуда и бременността са повлияни от нея.

Козирог
Първа чакра
Козирогът е под управлението на Сатурн, най-отдалечената от очите видима планета. Първата чакра, наречена коренна чакра, е най-ефективният център на силата, който ви помага да останете стабилни в йерархията и да поддържате постоянен ход на движение.

Водолей
Първа чакра
За тази зодия също най-ефективната чакра е първата. Вашата сила се състои в разбирането на мащаба на дадена ситуация и това води до огромни лични печалби.

Риби
Втора чакра
Втората чакра или сакралната чакра, която е разположена в пъпа, влияе най-много на Рибите. Способността за взаимодействие в невербалната сфера е извлечена от нея. Тя ви зарежда и с безграничен оптимизъм. Планетата Юпитер винаги ще ви помага да скачате в големи предизвикателства без чудене.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X