Напишете дума/думи за търсене

5G и чипиране на хора - каква е връзката?

Световната общност е обезпокоена от мащабните планове на телекомуникационните компании да инсталират универсални комуникационни клетки в различни инфраструктурни съоръжения (от електрически стълбове до спирки на обществения транспорт). Въпреки това населението на планетата все още не осъзнава сериозността на въвеждането на новата 5G технология и нейните щети за всеки от нас.

Нови изследвания твърдят, че 5G технологията и чипизацията на световното население имат подозрителна връзка. Според конспираторите всичко това са брънки на общ глобален проект за глобален контрол. Телекомуникационните компании активно въвеждат 5G. Какви ще бъдат последствията?

В близко бъдеще се планира поставянето на комуникационни клетки с необичайно висока плътност: след 100-150 м една от друга. В допълнение към отрицателното въздействие от кулите с малки клетки, плашеща перспектива е облъчването на земната повърхност с много комуникационни спътници чрез насочени лъчи на микровълни. Общо комуникационните компании възнамеряват да изстрелят около 20 000 спътника в орбита.

Всичко това представлява сериозна заплаха за обвивката на планетата и за човечеството. Би било напълно възможно да се премахне това оборудване, тъй като има алтернатива: безопасна кабелна оптична комуникация. Въпреки това се изразходват колосални суми и се дава „зелената светлина“ на тази индустрия, за да се възползва в дългосрочен план от всеки човек на планетата.

5G и чипиране на хора - каква е връзката?

В 5G технологията фазовите антени (PAR) ще бъдат приложени на практика с цел насочване на микровълните към мобилните телефони. Сателитите ще използват тип антенна решетка, подобна на 5G системи, на Земята. Те ще могат да изпращат микровълнов сигнал до всяко 5G устройство. Късите микровълни ще позволят да се използват малки фазови антени, така че те да предават и получават сигнали. Тези малки антени ще създадат микролъчи с такава мощност, че ще могат да преодолеят препятствия, като стени на сгради и човешки тела.

5G оборудването ще може да произвежда силен лъч, насочен към 5G клетката, налична в съоръжението за предаване на енергия на спътника. Тези лъчи ще станат толкова силни, че могат да преодолеят препятствия под формата на различни структури, да преминат през нашето тяло и да достигнат целта.

Стационарната технология (wi-fi) ще бъде конфигурирано да приема микровълни 15 пъти по-мощни от сигнала от 5G клетъчни устройства и 150 пъти по-мощни от сигнала от 4G устройства.

5G включва частици от нежелана ДНК, които могат да бъдат задействани от електромагнитен сигнал. В момента тези ДНК елементи „спят“, но сигналът им може да се активира.
5G ще се излъчва чрез иновативно оборудване. Wi-fi технологията ще започне активирането на наночастиците, които да модифицират ДНК. Наночастиците проникват в човешкото тяло чрез аерозоли, ГМО хранене. Наноклетките, които могат да се активират чрез микровълнови импулси, спят в нас.
Някои конспиратори твърдят, че 5G сигнал ще проникне в нашата ДНК и ще започне да се проявява в промени, наложени отвън, тъй като мозъкът е привързан към технологиите. Нищо чудно, че Илон Мъск споменава така наречената "невронна дантела", която включва интерфейс между мозъка и компютърните системи.
Световната система чрез хаос включва контрол върху населението на планетата, което ще започне от 3-та ДНК спирала.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X