Напишете дума/думи за търсене

Целувката разкрива колко дълго ще продължи връзката

Колко често се целувате? Отговорът на този въпрос дава много информация за връзката на двойката, защото когато в отношенията липсва целувка, интимността може да избледнее бързо.

Романтичната връзка включва сексуална близост, приятелството не.

Ако сте с някого и нямате плътска интимност, вие на практика имате приятелство, а не връзка. Ако искате да промените статуквото, една привидно обикновената целувка е мощно нещо за романтичните отношения.

Когато говорим за сексуална интимност, не става дума само за полов акт. Целувките са много интимни. Спомняте ли си правилото на Вивиан от „Хубава жена”? Тя би направила почти всичко с героя на Ричард Гиър, но не и да го целува по устата. Целуването за нея беше просто твърде интимно.

Колкото и да е натоварен животът ви, времето, което е необходимо да целунете любимия си, няма да провали графика ви. Помнете, че искрата трябва да се пази жива, защото е от гигантско значение за рецептата на щастието ни.

Разбира се, прегръдките също са страхотни. Семейните терапевти силно насърчават всяка двойка, която изпитва трудности с физическата си връзка, да включи прегръдки в рутината си.

Едно от най-великите неща, които може да направите, за да поддържате интимността жива, е да се целувате редовно по устата. Милувките по бузите и челото запазете за децата.
Целувайте се, когато изпращате половинката си сутрин, когато се прибирате след работа, когато лягате, когато тръгвате на екскурзия и когато се прибирате.
Изненадайте се с целувки навсякъде и по всяко време.
Дори целувайте спящия си партньор, когато излизате или се прибирате в къщи в странни часове.

Всеки път, когато го целувате, показвате на другия колко специален е той за вас. Целуването ми помага да изразите привързаността си към него.

Ако в отношенията вече няма докосване и целувки, тогава говорим за страхотно съжителство като съквартиранти, а не като интимни партньори.
Когато една връзка стигне до този етап, двойките често се опитват да се върнат в рутината на секса. Това е добра идея, но не е задължително да скочите директно в кревата. Започвайки с държане на ръце, прегръдки и целувки е по-нежен начин отново да се научите на романтична интимност, тъй като и двамата партньори трябва да се чувстват комфортно с това ниво на интимност, преди да могат да въведат отново секса в отношенията си.
След като на двойката й стане удобно да се целува отново, двамата партньори често установяват, че по-интимните стъпки просто си идват естествено на мястото.

Ако установите, че връзката ви се разпада или се трансформира в съквартирантка, префокусирайте я с целувка.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X