Напишете дума/думи за търсене

6 невербални сигнала, че той е влюбен във вас

Знаете какви са мъжете – те не обичат и не могат да говорят за чувствата си. Освен това проявяват любовта си по различен от нас начин.

За щастие езикът на тялото и невербалната комуникация често могат да говорят по-силно, отколкото всякакви думи! Ето няколко жокера от психолозите за това как един мъж показва своята любов към вас, без да говори.

1. Обича да е физически близо до вас

Мъжът също харесва усещането за защита, което идва от това, че е близо до вас. Той дори може да изпраща подсъзнателно съобщение до света: „Тя е с мен, така че се отдръпнете!“

2. Прави ви малки подаръци

Подаръкът е символ на привързаност. Той е начин един човек да каже на друг, че обича да го вижда радостен. Подаръците, с които той може да демонстрира обичта си, не е задължително да са скъпи и дори не е задължително да са материални. Може да е бележка на хладилника или дори неговите усилия и време. Може да е цвете или готварската книга, на която знае, че ще се зарадвате.

3. Изслушва ви
Те не са най-добрите слушатели. Особено когато имаме да им споделяме „важни“ детайли от срещите си с приятелки, от контакта с колеги, от списъка с покупки. Ако вашият мъж ви слуша с интерес и проявява търпение всеки път, независимо от темата, този човек го прави от любов, да знаете. Той вероятно ви цени и за него е важно всяко онова нещо, което е важно за вас. Дори качеството на новия ви шампоан, да...

4. Усмихва се, след като го целунете

Дори да е само целувка мимоходом, ако тя предизвиква усмивка на лицето му, то вие със сигурност сте един от най-любимите му хора.
Това важи както за мъжете, с които наскоро сте започнали да се срещате, така и за тези, с които сте от години.

5. Помни детайли за вас

Напук на клишето, че те никога не помнят дати или пък какъв е цветът на очите ни, при много мъже е точно обратното. Ако той може да ви смае с някой детайл от общата ви история, за който и вие нямате ясен спомен, това си е вид обяснение в любов.

6. Гордее се с вас

Може да прочетете тази гордост и в езика на тялото му. Ето, представете си, че влизате заедно в ресторант. Ако той се изпъчва, ако се опитва да се източи и да изглежда още по-висок, ако е превъзбуден и се държи оживено, този човек не просто се гордее с вас, той вероятно истински ви обича.

7. Започва да се интересува от неща, които интересуват вас

Да речем, вие сте страхотен фен на операта. А той досега не е бил. Ако операта започне да го интригува, ако сам започне да купува дискове и билети, ако ви пита и чете по темата, няма какво да се чудите – любота е тук. И е цялата за вас.

5. Грижи се за вас

Грижата може да е просто във въпроса „как мина денят ти“, в подаване на сакото, когато на вас ви е студено, в това да измие чиниите вместо вас или да ви сготви пилешка супа, когато сте болна. Грижовният мъж е влюбен мъж. Отвърнете му със същото.

6. Копира поведението ви

Щом той ви обича, той харесва и всичко, което правите, както и начина, по който се държите. Ако вие например давате пари на бездомни хора по улиците, той скоро ще започне да ги забелязва и да пуска по нещо в шапките им също като вас. Ако вие обичате да се заговаряте със съседите, влюбеният във вас мъж също ще се разчупи и ще започне да го прави. Наблюдавайте поведението му. Може да не ви казва, че ви обича, но когато ви копира, той прави нещо много по-ценно от това.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X