Напишете дума/думи за търсене

Дори най-силната жена има нужда да спре и да остави света да се разпадне

Дори и най-силната жена понякога се нуждае от почивка.

Тя трябва да се погрижи за себе си, за да бъде все толкова силна и надеждна. Тя трябва да си отдъхне от носенето на всичките товари върху плещите си и да спре да отбранява с юмруци всяка несгода в живота.
Дори най-силната жена се нуждае от почивка, за да спаси всеки изгорен мост и всяка неуспешна връзка. Тя има потребност от почистване на емоционалните напластявания върху сърцето си и смазващото душата чувство на самота.

Тя се нуждае от почивка от рутината, от обикновеността на ежедневието.
От стреса от впечатлението, което оставя у околните, от отговорностите, от мненията на другите и пропаднали възможности за кариера.
Тя трябва да разбере, че никога не е късно да наостри ноктите си и да се бие като лъвица за това, което желае, защото е находчива, могъща и смела. Тя трябва да осъзнае, че никога не е късно да получи всичко, което винаги е искала.

Силната жена задължително трябва да натисне паузата за момент и просто да си поеме дълбоко въздух.
Да разбере, че нашето време на Земята е ограничено; че тя невинаги трябва да бъде перфектната майка, съпруга, приятелка или дъщеря.
Тя може просто да бъде себе си за известно време.
Свежите перспективи променят нашата мозъчна химия, а това носи само дивиденти.

Вземете си почивка от всичко. Целият свят може да чака. Може би същият този свят ще научи нещо за отговорността и емоционалната подкрепа, вместо постоянно да отсъства от вашето битие или да се грижи само за собствените си проблеми и приоритети.
Абсорбирайте малко слънчева светлина и оставете света да изгори за миг. Той може да се грижи за себе си. Понякога трябва да се спасите и вие, независимо дали от стреса или от твърде много емоции, които всеки момент ще накарат главата ви да избухне.
Защото понякога единственият начин да оцелееш в този свят е да мислиш, че е празен, така че най-накрая да може да отделиш малко време за себе си.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X