Напишете дума/думи за търсене

Всяка силна жена има нужда от тези четирима приятели в живота си

Приятелството има различни уравнения, когато става дума за мъже и жени. Двата пола идват от различни части на неговия спектър и имат свой начин на определяне и начин на свързване.

Силата ни идва не само от нашето вътрешно Аз, но и от хората около нас.
За да сме още по-издръжливи към житейските предизвикателства, ни трябват ей такива приятели, които да ни помагат да изплуваме от мрачните дълбини.

Човешкият корен

Разглеждали ли сте някога корен на голямо дърво?
Той държи дървото вкоренено в земята, за да може то да разпространява клоните си нашироко, давайки подслон на още редица живи същества.
Силната жена също се нуждае от своя Човешки корен. Той й помага да стои здраво стъпила на земята.
Приятелят, който играе ролята на корен, продължава да ни показва, че светът не се е разпаднал и че винаги има почва под краката ни. Когато човек усеща, че сякаш губи всичко в живота, има нужда от приятел, който да му показва съпричастност, да му вдъхва оптимизъм, да му помага върне вярата в себе си.
Този приятел помага за премахване на негативите, кара ни да разберем нуждата от раздялата с някои неща и хора, които създават отрицателни вибрации за нас.

Аутсайдерът
Да бъдеш различен, е благословия, а не проклятие. Всички имаме поне един приятел в нашето близко обкръжение, който е различен. Този аутсайдер ни предлага различна перспектива за възприятие на живота. Силната жена разбира тази нужда от различие и намира вдъхновение от този приятел.

Детекторът на лъжата
Едва ли на някого би му било излишно да има полиграф на една ръка разстояние. Още повече, ако този полиграф е човек. Колкото и да сме мъдри и препатили, понякога ни е трудно да преценим правилно обстоятелствата. Затова е добре да гледаме през очите и да усещаме чрез сетивата на околните.
Да имаш приятел, който да преценява добре хората и ситуациите, е благодат. Това ни помага да се информираме за нещата, които се случват около нас, и ни помага за взимането на правилните решения.

Мъдрият шегаджия
Всички се нуждаем от смях, когато нещата в живота започнат да нагарчат. Хуморът и остроумието ни поддържат живи. Ще се суперкъсметлии, ако имаме приятел, който е в състояние да усети задаващия се негативизъм и да го обезоръжава с остроумни шеги. Винаги да разведрява настроението ни, да ни спасява ни от мракобесни мисли и депресия.
Мъдрият шегаджия ни откъсва от горчивата реалност.
Това е един приятел, който една силна жена определено трябва да цени.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X