Напишете дума/думи за търсене

Неща, които силните жени не толерират

Силната жена не е лъжица за всяка мъжка уста. Понякога тя може да застрашава егото на слабия мъж, но това не е причина изкуствено да потискаме огъня и устрема в себе си.

Кои са нещата, които една уверена в себе си жена не би търпяла и допуснала да получи от господина до нея, ако изобщо той намери място в нейното пространство.

"Ти си плашеща"

Истината е, че не жените сме плашещи, а мъжете са уплашени. Има разлика. Господа, ако се страхувате, че изборът ви на живот не е достатъчно адекватен или достатъчно впечатляващ, тогава обвинявайте самосъзнанието си за това, че нашата сила ви пречи. Живейте живот, от който наистина се гордеете. Отстоявайте собствената си власт и увереност и е възможно да развълнувате всяка жена, която иска да се развива, и да я накарате да се интересува от вас.

"Твърде си пряма"

Силните жени нямат време за игри. Така че, да, ние сме директни. Но "прекалено" прями? Едва ли.

Имаме много различни области в живота ни, които искат внимание, така че ни се налага са приоритизираме. Ще ви кажем каква е ролята в отношенията ни, но ще ви дадем достатъчно време за самооценка, за да разберете къде е и вашето място в тях.

"Не си достатъчно женствена“

Мъжете обикновено казват тези думи на добре изглеждащи жени с огън в очите си, който казва: "Готова съм да превзема света". Тази дръзка страст и желание за действие от страна на жената кара мъжкото его да се чувства неудобно.

Женската енергия е творческа и съзерцателна - мощна е сама по себе си, но се усеща мека и топла. Мъжката енергия е действие и движение - сила, която лесно се разпознава и се оценява в нашето общество.

Жената, която притежава много силна, мъжествена енергия, е жена, която е била наранявана и предава от мъж след мъж, вероятно започвайки с баща й.

От друга страна, има мъже, които искат да омекотят своята енергия и да станат по-женствени, без това да ги прави различни като сексуалност.

"Твърде си заета"

Това е голям предупредителен знак за нас, защото в превод означава, че мъжът

до нас очаква да се откажем от това, което е важно за нас, за да се чувства той достатъчно специален. Може да означава, че му харесва да бъде в ролята на „жертва“, която се чувства „изоставена“, опитвайки се да ни вмени вина.

Всеки има своя дневен график, но ако двамата партньори решат има начин да се срещнат по средата и да имат време един за друг.

"Ти нямаш нужда от мен"

Дори и да нямаме шест часа време за вас, господа, това не означава, че не ви искаме.

Във всяка дългосрочна връзка има приливи и отливи поради променящите се обстоятелства в живота. Съвсем нормално е двама души, които се радват на стабилна връзка, да искат да прекарват повече часове един с друг, но продължителната взаимна зависимост никога не е здравословна.

Силната жена е много наясно за това кой да получи място в ума и в сърцето й. Ако присъствате в живота й, това означава, че тя вече е избрала да е с вас, нищо че не може да отдели седем дни в седмицата само за вас.

Ако търсите жена, която няма нужда от спасяване, има свои собствени страсти и не обича да играе игри в любовта, тогава искате жена, която не се придържа към остарелите архитипи и схеми за запознанства.

В такъв случай бъдете готови да бъдете със силна и уверена в себе си жена. И за нищо на света не й казвайте, че това я прави „недостатъчно женствена“.

Дори най-силната жена има нужда да спре и да остави света да се разпадне

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X