Напишете дума/думи за търсене

3 неочаквани признака, че вие сте много силна жена

Очакваните признаци за сила на характера са от ясни по-ясни – борбеност, твърдост, амбиция, вяра. Но знаете ли, че сълзите също са признак за сила?

Ето кои са най-неочакваните „симптоми“ за силата на една жена.

1. Вие плачете лесно

Ще попитате „каква е логиката“. Не плачат ли само лиглите, които не знаят как по друг начин да се справят? Ами не, оказва се. Когато жената постига целите си през сълзи и рев, това е манипулация. Понякога несъзнателна, но въпреки това манипулация. Когато жената умее да пусне емоцията си през сълзите, тя минава по-лесно през тях, без да ги отрича, без да се противопоставя на факта, че понякога се чувства безсилна, без да се срамува. Срамът е признак на слабост, а липсата му е типична за психически осъзнати хора, които знаят колко е безсмислено това усещане и отдавна вече са го преработили.

2. Рядко обвинявате другите

Една силна жена винаги ще погледне първо към себе си и ще потърси причината в своите грешки и недостатъци. Тя не е просто твърде толерантна. За нея е важно собственото й израстване като личност и затова се стреми всячески да се усъвършенства и учи. Ще кажете, че е твърде фокусирана в себе си? Да, може би е така, но това е процес, който носи само положителни ефекти – и за нея, и за околните.

3. Изглеждате и се чувствате млада

Силната жена не е жена, която позволява времето да дълбае по лицето и сърцето й. Силната жена винаги е ентусиазирана, винаги има цел, а в повечето случаи тази цел е мисия. Силната жена умее да носи много дини под мишницата и минава през годините, без да ги пуска да създават сиви следи по нея. Всъщност годините са неин инструмент – нейно бойно снаряжение в смелите стъпки напред.

Още 5 неща, които трябва да знаеш за силната жена

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X