Напишете дума/думи за търсене

Какво иска силната жена от мъжа

Безспорно е, жените успяваме да се адаптираме във всяка среда. Но дали това качество е присъщо за господата? Докато ние знаем как да включваме и изключваме енергията си на лидери, на мъжете понякога им трябва пътеводител, когато до тях имат силна и успешна жена. Какво се очаква от мъжа в такава връзка?

Да участва във вземането на решения

Няма значение колко голям шеф е една жена в офиса, на нея не й се ще да взима решения и у дома. Или поне невинаги. Понякога е добре някой друг да помисли какво точно му се вечеря или къде му се ходи в петък вечер. Тези малки решения не са чак толкова непосилни за мъжете, пък и така се създава усещане за двойка, а не за началник и подчинен по чехли.

Да я подкрепя

Не е нужно да молим за помощ, за да се сети мъжът до нас да я предложи. Това, че не го търсим за подкрепа, когато си счупим нокът, не означава, че не очакваме от него да предложи сам да ни бъде опора за по-важните дела. Дори на силната жена й трябва силен мъж.

Да й позволява да бъде уязвима

Тя има нужда да показва уязвимостта си понякога. От време на време и на най-силната сред нас й се иска да отприщи женската си енергия и да намери пристан в мъжествеността на партньора си. Но затова той трябва да й предложи сигурност и безопасно място, на което да си позволи да бъде без маска и грим.

Наистина да я уважава

Едно време ни учеха, че мъжете трябва да се уважават, а жените трябва да са обгрижвани. Да, ама вече не е толкова просто. Сега мнението на жената се чува и тя има нужда от същата доза уважение, което се полага и на този до нея.

Да не я кара да избира между него и мечтите й

Силната жена иска да е с мъж, който подкрепя мечтите и вдъхновенията й, а не я кара да избира между тях и него. Не трябва да й се налага да слага на кантар кариера и връзка. Тя може да има и двете и със сигурност знае как да го направи, само трябва мъжът до нея да я разбира и да й вярва. Да не се опитва да я променя.

Да бъде ухажвана

Колкото по-заета и успешна е една жена, толкова времето все не й достига. Затова за нея всяка минута с любимия е ценна и иска да й се наслади напълно. Нерядко предпочита да е на романтична вечеря с партньора си, вместо да се здрависва добезкрай с бизнес партньори на служебни вечери. Цветя от време на време, импровизиран пикник, иницииран от мъжа, ще свършат чудеса за връзката.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X