Напишете дума/думи за търсене

Как морската вода помага на емпатите

Високо чувствителните хора и емпатите са специални и имат уникален начин на функциониране, защото са изключително сензитивни към енергиите, емоциите и вибрациите на околните и затова им трябва повече време, за да заредят батериите си.

Водата за тези хора е жизненоважна за доброто им функциониране, тъй като служи като средство за защита от отрицателни вибрации. Тя може да отмие целия стрес и негативизъм и да ги накара отново да се чувстват добре. Разхождайки се по плажа, вдишвайки морския въздух или мокрейки краката си в езеро, водата е лековита за силно чувствителни хора. Това е средата, в която те могат да засилят лечебната си сила и да се свържат със своето вътрешно Аз.

1. Чисти
Когато един емпат е близо до морето, солената вода ще го очисти, ще му помогне да се отпусне и ще го освободи от всичко, което смущава ума и намалява енергията му.

2. Балансира чакрите
Всички силно чувствителни хора се нуждаят от балансиране на чакрите, за да функционират нормално. Плюс това, те трябва често да ги балансират, защото се изчерпват, абсорбирайки всички енергии около тях. Потокът на водата служи като естествен балансьор на чакрите и затова емпатите често трябва да са около нея.

3. Успокоява
Когато сте във вода, цялото тяло се прочиства. Тя измива тревогите и ще очисти от всички ненужни неща, които безпокоят емпатите. Най-накрая ще могат да се пуснат и да се съсредоточат върху своето благосъстояние.

4. Лекува
Емпатите са постоянно на ръба, затова им трябва повече време за отдих, отколкото на другите хора. Слушането на успокояващия звук на водата може да им бъде полезно и те скоро ще установят, че колкото повече време прекарват в близост до нея, толкова по-малко стресирани ще бъдат.

5. Пречиства въздуха им
Водата е толкова важна за емпатите, защото им осигурява чист въздух, пълен с отрицателни йони. Отрицателните йони освобождават стреса и почистват дихателната система, позволявайки повече кислород да попадне в тялото.

6. Чуват природата
Хората, чувствителни към енергии, са едно с природата. Те намират утехата си там. Това, че са близо до водата, им помага да се свържат повече с Майката Природа и да слушат нейния глас. Те могат да се свържат повече със себе си и с вътрешната си сила.

7. Водата е живот
Всички имаме нужда от това. Всички не може да живеем без нея. Тя е източникът на живота.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X