Напишете дума/думи за търсене

6 причини, поради които жените започват да мразят половинките си

Понякога връзките нямат щастлив край и негодуванието, пренебрежението и омразата избутват любовта в кьошето, а понякога дори я изхвърлят през прозореца.

Разбирането на причините, заради които изпитвате негодувание в романтичните си отношения, е първата стъпка в научаването как да спрете да ненавиждате партньора си, както и какво може да направите, за да отстраните по-дълбоките проблеми и да решите изхода на връзката ви.

В крайна сметка, емоционалното изстиване не става за един ден. Влюбеното сърце се разпада малко по малко.
Ето 6 често срещани причини, поради които жените казват, че мразят половинките си.

1. Той се заяжда
"Скъпа, пак си забравила да ми вземеш сакото от химическото чистене. Явно си започнала да изкукваш."
”Захарче, не е ли време да избършеш праха в хола?” и прочее подмятания са най-малкото елементарни и те говорят за душевна дълбочина.
Когато съпругът ви се заяжда, усещате, че всичко, което забелязва, са нещата, които не харесва, вместо да види всъщност колко сте прекрасна.

2. Той ви омаловажава
Има няколко неща, които са по-лоши от мъж, който ви потиска.
Това е мъж, който ви омаловажава, което граничи с емоционално насилие. Никога не оставайте с мъж, който ви подценява. Заслужавате нещо по-добро от това.

3. Той не ви обръща внимание
Независимо дали сте го помолили да изнесе боклука или искате да поговорите, той ви пренебрегва. Половинката ви живее в собствен свят, надявайки се, че ако игнорира проблема, той ще изчезне от само себе си.

4. Той ви изневеря
Това може да бъде един от най-трудните проблеми в отношенията, които трябва да излекувате. Защото не само доверието ви е предадено, но и той ви показва, че предпочита да бъде с някого другиго, отколкото с вас.

5. Флиртува с други жени
Въпреки че мъжете могат да правят това за да лъскат егото си, някои от тях или не осъзнават колко това ви наранява, или го правят умишлено, за да ви върнат за нещо, което вие сте им причинили.

6. Отказва да прави секс
Ако комбинирате това с отказ да говори с вас, със сигурност се натъквате на убиец на отношенията. Най-важното нещо, което трябва да разберете, е защо.
Повечето мъже ще направят това, когато се опитват да се оттеглят от връзката, но понякога това се дължи на физически или емоционален проблем. Променило ли се е нещо наскоро? Ако е така, опитайте се да разберете какво измъчва партньора ви.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X